|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2008
Świat: Fortera
Poziom: 69
Skille: 86/57
Poziom mag.: 17
|
![]() Proszę o pokazanie opisanie dojścia na te potwory jak patrzyłem bardzo dobry loot z nich jest. Jestem RP 83 skille 91/64. Pytanie czy będzie na nich w miarę łatwo i czy używać es rs czy ass star, oraz czy występują w grupie.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2008
Lokacja: W Yalahar
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Peka Har
Profesja: Elder Druid
Gildia: Destroy Imitures Enemies
Świat: Morgana
Poziom: 149
Skille: 13/26
Poziom mag.: 80
|
![]() Są w grupie . Weź RS i dasz rade . A są chyba w Yalahar dzielnica Cemetery .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Loot wcale nie jest taki dobry, rzadko spada coś godnego uwagi, ale expi się całkiem przyjemnie;p
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Mapka:
![]() Opis: 1. Różową strzałką zaznaczona jest droga od dp do bramy; 2. Jak wyżej - za strzałką do areny; 3. Jak dojdziesz do końca strzałki w pkt. 2 wejdź po schodach na górę, a następnie udaj się w lewo; 4. Zejdź po schodach - jesteś na arenie ![]() ![]() Mapka nr. 2: ![]() Dochodzisz do punktu trzeciego, tylko zamiast w lewo idziesz do góry - gladiatorzy są na wyższych poziomach ![]() Wystarczą Ci rsy, weź też jakieś runki, gdyż czasami znikają (przede wszystkim jak uciekają, gdy mają mało życia). *Down Masz rację, poprawiłem. Ostatnio edytowany przez Voniek - 31-03-2009 o 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Bullshit, tylko dojście do areny jest ok, reszta to brednie, jak zejdzie na środek areny to jak niby ma potem wejsc na najwyższy poziom? @topic idzisz na arene tak jak powiedział up, za schodami zaraz po lewej będziesz miał kolejne schodki (w góre), masz tam barbariany bloodwalkery (nie ma na tym poziomie undead gladiatorów), na tym poziomie masz 4 wejścia do miejsc z undead gladiatorami, w każdym miejscu respią się po 2, dodam też że nie ma tu miejsca do uciekania, więc uważaj. Jak na mój gust są bardzo podobne do orc warlord, tylko nieco silniejsze. O ile dobrze wiem są też na niskich poziomach, -1 i -2 same mutated raty, -3 mutated raty, mutated baty i mutated tigery, niżej (o ile da się zejść) są undead gladiatory, lecz nic dalej powiedzieć nie mogę gdyż mnie tam nie było, najniżej byłem na -3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2008
Świat: Fortera
Poziom: 69
Skille: 86/57
Poziom mag.: 17
|
![]() Nigdy nie byłem na warlordach czy może ktoś powiedzieć jakie hity będę obrywał przy tych skillach mam mms.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() niema ani jednego w dzielnicy cmentarnej, sa na arenie, sa 4 respy po 2 gladiatory na najwyzszym pietrze, i wiekszy resp w podziemiach areny
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jednym hitem może ci walnąć grubo ponad 150, nawet ponad 200 do tego leje z dista nożykami czy czymś tam, tak że jak leją Cię dwa na raz to możesz nieźle oberwać, ale masz na tyle wysoki lvl że dasz rade bez problemu, czasami znika tak na 2 sekundy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
|
![]() Monsword ma rację jeśli chodzi o resp. Co do taktyki dla palka to weź same RSy i trochę strongów do leczenia bo hit mają tak jak wyżej dobry 100+. Poza tym z Undeadów Gladiatorów lecą zwykłe stary i są dobre do nawalania w undead gladiatory. Kasa ładna, loot czasami udany, exp ciut lepszy jak z draga. Polecam.
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Ludzie, o czym Wy mówicie? Najlepszy resp gladiatorów znajduje się pod ziemią. Podążaj mapką Voniek'a, a gdy dojdziesz do punktu 4 kieruj się ciągle w prawo, znajdziesz schody w dół. Tam jest prosta droga - najpierw piętro z ratami, potem kolejne, następnie kilka batów i tigerów, niżej chyba same tigery i jeden gladiator, a najniżej resp z 10 gladiatorów... Są trochę słabsze od warlordów.
@2x down a ja opisałem to dokładniej. co w tym złego?
Ostatnio edytowany przez domin3x - 01-04-2009 o 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jak na moje odczucia są troszeczke silniejsze, obrone mają zdaje się mniejszą, ale mocniej walą. btw. to co ja pisałem było prawdą, tylko nie opisałem expowiska pod ziemią bo tam nigdy nie byłem, tylko widziałem że są. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
|
![]() 2up
Czytaj ze zrozumieniem. A co Monsword napisał ? Chyba wyraźnie napisał o respie w podziemiach.
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() |
![]() |
![]() |