|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2008
|
![]() Witam wszystkich ostatnio grałem w ibie jak miałem chyba z 17 lat a to 4 lata temu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiec istanieje jakis swiat co nie zabija sie ludzi ? ( w wiecie jakim znaczeniu tego słowa)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2008
|
![]() Chodzi Ci o światy Non-PvP.
Tych światów jest dużo m.in.: Celesta,Guardia,Harmonia,Honera,Luminera,Pacera,Re fugia,Secura,Unitera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Wielkie dzieki naprawde
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepiej powinno być Ci na Guardii ponieważ:
1.Dużo osób z tego forum gra na tym serwie. 2.Jest to niemiecki serwer.(Amerykańsie są głównie dla graczy zza morza) 3.Jak sprawdzam statystyki na tibia.com to najmniej ludzi gra właśnie na tym serwie(z non pvp oczywiście). A tu masz poradnik jak się pozbyć lagów: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=5122 A pod względem grywalnosci... nie wiem bo nie gram na non pvp ![]() Ostatnio edytowany przez Teoniss - 08-09-2008 o 22:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() wybrałem ten swiat zainstalowałem tibie 822 a przy próbie włączenia wyskakuje : TIBIA ERROR
Video surface allocation failed (ERROR code 13) Please choose another video graphics mode Pomógł bys i w tej sprawie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sprawdż DirectX i kartę graficzną ![]() Więcej Ci nie pomogę bo się niestety nie znam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 09 2008
|
![]() Graj na Refugii. Niema lagów. Fajni ludzie. Ogólnie Rox KoKs :* Oczywiście bez zabijania ludzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ja polecam serwer - Candia . Jest to świat No-pvp . Bardzo dużo Polaków jest na nim.
|
![]() |