|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Lokacja: Kazordoon
Stan: Niegrający
Imię: Zirek Safon
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 18
Skille: hu*owe
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Oto mój 2 Fake. Akcja toczy się w bliskiej przyszłości (rok 2011) w wielu miejsach na świecie.
Prolog (raczej krótka historia xD) ![]() ![]() ![]() ![]() Mapa Świata ![]() Part I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę o komenty ![]() @Czaja_93 Chciałbym powiedzieć, że Prolog zrobiłem już dawno, przed tym jak nie pozwoliłeś używać Twoich outów, a innych żołnierzy nie miałem, więc użyłem Twoich TYLKO w Prologu (2 obrazki, chyba się nie gniewasz ![]() @Down Czołg nie mój, ale ktoś mi go zrobił xD Widziałeś, że żołnierze idą za tłumem? Żeby uciekali w jedno wyjście xD Ostatnio edytowany przez Zirek_003 - 31-08-2008 o 16:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() Więc tak:
- Czołg brzydki - Klęczące(?) outy żołnierzy blle - Zamiast "rzuć" jest "żuć"... - Komp blee - Rozmazania niektóre są brzydkie - tłum przestraszonych ludzi ucieka w tą samą stronę... |@Edit - Leżący out rannego też brzydki ;p| Prologów nie oceniam liczbowo p.s. Po raz pierwszy pierwszy O.o @Up Tłum by ich staranował i rozbiegłby się ;p
Jeśli liczycie na to, że w tym podpisie będzie coś zabawnego, lub ładnego, to was po*****oliło. Ostatnio edytowany przez Szufi - 31-08-2008 o 21:08. Powód: ~♥~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Gdynia moje miasto:)
|
![]() A zatem do roboty!
- Oklepana Fabuła! Snajper Ruskich zabija Prezydenta USA - "Dziękuję blablabla Stanów Zjednoczonych Ameryki"??!! Ameryki? Stanów Zjednoczonych jak już! Bez tego Ameryki! - Jorge Bush? George Bush!!!! - Moje Outy - czyt. z Zamówień = Ocena obniżona o połowę! - Brzydka mapa. - Brzydkie Klęczące moje outy. - Mój czołg Ale już zrobiłem lepszy -.-'' - Tam potem zmodyfikowałeś mój czołg. A powiedziałem, że masz używać CAŁEGO! NIE MIAŁEŚ PRAWA MODYFIKOWAĆ! NARUSZYŁEŚ PRAWA AUTORSKIE! Zdajesz sobie z tego sprawę? Żadnej mojej grafiki nie pozwalałem przerabiać, ani żołnierzy, ani czołgu. - Brzydkie komputerki - Orta sux -/+ Czołg Robiłem ten bardzooo dawno temu. Już mam lepsze. W dodatku w niektórych miejscach perspektywa leży xD -/+ Czy strzał z Shotguna nie urwąłby mu ręki? 8 minusów, załóżmy, że każdy obniża ocenę o 0.5 Zatem 10 - 4 = 6. Ocena Obniżona o połowę = 3. >>>3/10<<<
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 31-08-2008 o 16:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2008
Wpisy bloga: 15
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Szczurkersi
Świat: Azura
Poziom: 5
Skille: 10/13
![]() |
![]() Użyłeś czyjejś grafiki bez pozwolenia.
Wojna bez powodu. Użyłeś czyjejś grafiki bez pozwolenia. Tragicznie wyglądające światła na skrzyżowaniu, czołg też. Użyłeś czyjejś grafiki bez pozwolenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czołg zmieniłem, ponieważ miałem tylko jeden, a co to by było, Ruskie i Amerykanie mają taki sam czołg? O.o I czegoś nie rozumiem - napisałeś, że dałeś ten out tylko mi, pozwoliłeś mi go używać w fake, to użyłem, i obniżyłeś o połowe. Rozumiem, że powinno się robić własne outy, ALE JEŻELI KTOŚ NIE UMIE, TO SIĘ ZAMAWIA, I ZAMÓWIŁEM...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luminellee
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 5
|
![]() Nie,nie i jeszcze raz nie!Na tym forum jest już wystarczająco faeków o przyszłości lub o czasach współczesnych!
-Brzydki czołg... -Kto to jest Jorge Bush?Bo ja znam tylko Georga Busha. -Outfity nie twoje. -Brzydka mapa. -Kto w ogóle strzelił do Obamy? ![]() Nie ma oceny,bo prolog.
Nie ma sygnatury,bo uciekła :< Ostatnio edytowany przez Lova - 31-08-2008 o 16:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Nie traficie
Imię: Godne podziwu
Profesja: Sorcerer
Gildia: Zachwycająca
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 22szild
Poziom mag.: 14
|
![]() Więc tak: na początek nieźle, ale
-Brzydki czołg -Ortografia się kłania -Trochę chaotyczie na tych obrazkach, aha i najważniejsze: NIE ZNOSZE MAŁYCH OBRAZKÓW!!!11 Ogółem: 7.5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() 3x@up
Ale w moich czach obniża to ocenę o połowę. To mogłeś poprsić o inny czołg. Nie pozwoliłem Ci na edycję!!!! @down Człg stary. To właśnie jest edycja. i na jednym obrazku nawet dodałeś mu jakieś elementy. TO JEST EDYCJA. @2xdown Reported. AGAIN@2xdown Reported ;/ Jeżeli Twierdzisz, że ten Fake jest 1000/1000 To znaczy, że nie widziałeś lepszego fake'a niż ten Oroga... No jak on miał?
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 31-08-2008 o 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gdzie tu widzisz edycję? Tylko go pod ciemniłem, żeby wyglądało, że jest rozwalony... I piszecie: brzydki czołg, to czepcie się Carbona, że taki zrobił, jak poprosiłem w Zamówienia na Grafiki...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno
Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
|
![]() @2Up
Skończ sie wozić zjebie : | Edit : Też sie cieszę ![]() Btw. chyba 2x down : < Na 100% trzyma się bardziej kupy niż Twój , "Pro mastah elo fejkowcu" : << @Fake Mi się podoba , lepszy niż to całe "True Land" Niezły klimacik :> I zajebiście zrobiłeś Obame i jego żonke ![]() @Down Widziałeś kiedyś fake, w którym był czarny prezydent? xD @2Down Na Noobka roku 2008/2009? Teraz już nie wiem w końcu : lepiej być noobem czy pieprzonym kozakiem ? Btw. Nie widze w moim zachowaniu nic noobskiego ;> Chcesz się odegrać za to , że stwierdzam fakty... Tak , tak prawda boli , nie? ![]() @Mikes1 No , ba ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xevo123 - 31-08-2008 o 17:15. Powód: ;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja pierdziele... Kolejny fake w naszych realiach. A gdzie sie podzialy dawne dobre fakei z dobra fabula, o fantazy? Poziom tego fakeu jedynie utrzymuje jakas sklejka, reszta oklepana zywcem z innych "nowoczesnych" fakeow. Ten czolg, i te outy terrorystow po prostu ssa z kazdej strony -.-"
Ocena: 3/10 - nie kontynuuj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten Fake nie ma przyszłości. Za dużo tu Fake'ów w Nowoczesności.
Kto Ci kazał używać ten czołg co? Xevo - Jesteś Kandydatem na Nooba roku 2008/2009 xD Fake, wg. mnie nie zasługuje na nic więcej niż 3/10. Mżesz robić dalej Xevo: Ja bynajmniej zrobiłem Fake, i ma on dobre oceny. Więc idź się schować na drzewo. EDIT: Rób dalej, bo wkońcu może coś z tego będzie:> Kto wie co. Daj next parta. @down Wiem ![]() ![]() USA - wiem. Ale po Polsku to jest tylko Stany Zjednoczone. Nie ma Stanów Zjednoczonych Ameryki.
![]() Nie ma Wirusów! Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon_Lord - 31-08-2008 o 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() Rozmazane deady z krwią ssą!
Czołg ssie! (i co z tego że nie twój) Sygnalizacja świetlna ssie! Podoba mi sie nawet wybuch granatu. ![]() Jeśli robisz fake w przyszlości/teraźnieszości to mam nadzieje, że jesteś przygotowany na mase komentarzy w styli "a fuu! wysyp fakow "nowozytnych"! wyjć! odejć! zgiń! przepadnij!" -.- Fabuła taka sobie... Jak będziesz robił dalej to będę oglądał ![]() @ Carbon Qrrde wiedziałem, że się taki staniesz... Jara cię czerwona czcionka? Btw. Widze że wymiatasz z angielskiego. USA - United States of America czyli Zjednoczone Stany Ameryki (ale Stany Zjednoczone Ameryki lepiej brzmi ![]() Xevo123 ma racje! I za co go reportujesz? O.o "Jest to JEDYNIE do zgłaszania spamu, reklam, problemów (niegrzeczności, wulgaryzmów, chamstwa)." Nie widze w jego wypowiedzi niczego takiego... Edit: I'm sorry.. Na siłe można się przyczepić tego "zjebie" ![]() btw: Xevo! Unia rox! ![]() Edit: @ up Sam sobie zaprzeczasz wiesz? "Ten Fake nie ma przyszłości." "Rób dalej, bo wkońcu może coś z tego będzie." Next and last edit: @up Posłuchaj czasem wiadomosci ![]()
Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 31-08-2008 o 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: mars
Imię: Pluskiwak
Profesja: Knight
Gildia: nie mam guildii
Świat: trójwymiarowy
Poziom: 20
Skille: 0/0
Poziom mag.: o
|
![]() E mówcie co chcecie ale mnie to nawet się podobało
![]() Tylko na czołgu mogłeś dać ciemniejsze kolory. żrób jeszcze może wyjdzie ci jeszcze lepiej ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Świetne czołgi, nigdy nawet nie widziałeś zdjęcia, tylko z opowiadań kolegów prógowałeś odtworzyć. Prolog mi się nie podoba!
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Piła
![]() |
![]() WYjebi*** fake'i : o
POLSKA W NATO ; D. Czołga zciemnij i all git. 8,5.10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Słitaśny Krulik
|
![]() Swój swojego zawsze pozna
Cytuj:
Cytuj:
Jednym słowem, wy**er*@l*j @ Potrenowałeś widzę. Ale... George Bush, a nie Jorge. Trochę kiepski efekt rozmycia krwi. Reszta jest okej. btw. Co do tych outów co ci zwrócił uwagę carbon, nie przejmuj się, on też nie używa swoich. @edit Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 31-08-2008 o 19:54. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Pro Chidori
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 23
Skille: Sła/be
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Nawt niezłe te ak smiesznie wygladaja i czołg troszke zeszmcony ale lepiej niz w poprzednim
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ze względu na to, że każdy mówi ''Brzydki Czołg'' Zrobiłem mój własny
(jakby popatrzeć, trochę mi przypomina Tygrysa Królewskiego, niemieckiego czołga z II Wojny Światowej xD) ![]() Lepszy od tamtego? Umieszczę go w następnym parcie.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() let's do this fast..
sklejka+efekty=6/10 ortografia=3/10 fabuła=3/10 [gdyby nie oklepana to 6/10 ] wynosi 12/30~4/10
![]() |