|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Trzcianka k/Piły
Stan: Niegrający
|
![]() witam,
od 7.8 nie gościłem w Tibi. mam pytanie: otóż kim sobie pograc zeby miec z tego jak największa przyjemność. zajrzec raz na tydzień po expic z 2h i tyle. o ekonomię nie dbam wogóle. Pacc w kazdej chwili jak i fundusze zeby nie bawic sie w zarabianie. edit. bo to chodzi o to ze jak chce epxic to nie bawie sie w locenie i targanie lota zeby zarobic na PG tylko sorry ale allegro.pl z 1 kcc i jazda. na jakis czas styknie. Ostatnio edytowany przez Xelu - 26-09-2008 o 15:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Anakin Warlord
Profesja: Knight
Świat: Menera
|
![]() For fun z pacciem? Sorc lub Drut. Polecam Druida
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() druid or sorc bijesz lvl a palem drutem to musisz skilowac dlugo a jak chcesz logac na 2h to bez sensu a jak grasz od poczatku drutem mozna zarobic na icicle/ava oglnie do pvp masz paralyze ale sorc ma nie zastapione exevo vis hur
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Paladyn/sorc/druid/knight teraz wszystkim można efektywnie grać z minimalnym nakładem czasu (knight nawet bezskilowania wyrabia wytestowane przez ze mnie - 40/40 i cyce na z lekkim plusem w miare szybko uwalałem z potami...) |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() terra hur jest duzo slabsze... tak jak ue ... ms ma wieksze dmg tych czarow
Ostatnio edytowany przez 1929 - 29-09-2008 o 12:40. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Imię: Lora Sisso
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 39
Poziom mag.: 4
|
![]() jak da mnie to pall
![]() jak masz pacc to bd royalki i wogole git ;] ewentualnie druid ktorym na paccu tak samo jak pallem mozna wymiatac ;] @ ktos napisal ze sorc bo druidem i pallem trzeba skillowac... ekhem... druidem co sie skilluje? -mlvl a sorc to co ma? fista -.-?