|
Notki |
CS.Tibia.pl - dyskusja, opinie sugestie itp. Forum dyskusyjne serwera Cs.tibia.pl Relax TP |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dee Maloney
Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 98
Poziom mag.: 69
|
![]() Serdecznie wita wasz znienawidzony użytkownik.
Chciałem opisać sytuację która dzisiaj zaistniała na serwerze CS Tibia.pl Zaczęło się na Kabulu, wbiłem sobie, postrzelałem, w międzyczasie szanowny pan LaYs zaczął swoje docinki na temat moich ostatnich postów na forum (nie użył tam mojego nicku ale po mojej odpowiedzi, pisał ze mną na ten temat, co wskazuje jednoznacznie do kogo to było kierowane). Z czasem szanowny Admin zaczął mieć jakieś problemy do mojej osoby, nawet zaproponował 1 vs 1 na ESL, prawdopodobnie, żeby udowodnić, że lepiej gra w CSa (co jest możliwe, nigdy nie uważałem się za dobrego gracza). Mapa zmieniła się na de_train, mój dobry znajomy grający pod nickiem "[H]" napisał, że jego ping wyróżnia się spośród wszystkich i został skomentowany przez LaYs-a: "to sobie go napraw", czy jakimś bardzo podobnym tekstem, osobiście odebrałem to jako negatywne nastawienie administratora do mojego kolegi, zdanie to wyglądało dość niemiło (przynajmniej tak to odebrałem, wg mnie miało to zdecydowanie negatywne wybrzmienie), więc zapytałem LaYs-a czy on grozi mojemu koledze. On coś mi odpowiedział i powiedział, żebym "zamknal dziob bo dostane bana", zapytałem więc za co, LaYs odpowiedział, że za prowokację i dał mi perma ![]() http://img100.imageshack.us/my.php?image=laysbt8.jpg I tutaj nadchodzi moje pytanie, co robi taki człowiek na pozycji admina? A jeśli to jest to czego się oczekuje od admina, to życzę powodzenia w przyszłości. Zaraz ktoś mi napisze, że płacze, ale nie, tu was zdziwię, nie wnoszę o odbanowanie, tylko o to, żeby ludzie zobaczyli ten temat w którym jest pokazane, że admin który OBRAZIŁ mnie na forum, na samym serwerze nie jest lepszy, a to tylko przez to, że nie mógł się opanować i kulturalnie ze mną podyskutować na forum/w grze. Dla jasności kawałek regulaminu forum: Cytuj:
Cytuj:
Czekam na komentarze i mam nadzieję, że ktoś to zauważy i zrobi to co trzeba, bo taki pseudoadmin na serwerze nie powinien mieć uprawnień administratora, tyle z mojej strony. Pozdrawiam, Tuben. ![]() Ostatnio edytowany przez Tubtub - 30-09-2008 o 15:13. |
||
![]() |
|
![]() |
#2 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zastanawia mnie Twoje podejscie do sprawy. W temacie wczesniej napisales ze doskonale wiesz jak to dziala ze strony adminow, nie mam kompletnego pojecia czemu to robisz skoro znasz konsekwencje.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Katowice
Imię: Adik Hunter
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dies Irae
Świat: Secura
Poziom: 191
Poziom mag.: 80
|
![]() @Tubtub
Stary ja bym się powiesił.. Zawsze gram na tibia.pl i fajnie mi się gra co do adminów nie mam żadnych zarzuceń, adminują sprawiedliwie a to że wyzywasz ich na forum i w grze to jest już twoja sprawa. Sam obrażając adminów powinieneś zostać ukarany i zostałeś jak widać nie ma żadnego problemu po stronie adminów i twojej ![]() Ty nie chcesz zostać od banowany a oni zbanowali Cię słusznie. Zmie serv jak Ci coś nie pasuje Bye ![]() ![]() Adik ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam, 201 EK z Secury, wielkiego kumpla Kaktusa ![]() Cytuj:
Zastanawia mnie Twój post. Wiem jak to działa i działa to źle (takie moje zdanie), chyba powinno zostać docenione to, że mam troszkę ochoty i siły, żeby spróbować coś zmienić na lepsze, a nie krytykowane przez wszystkich adminów i ich kumpli ![]() Pozdrawiam, Tuben. Pozdrawiam |
||
![]() |
![]() |
#5 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Piła
Imię: Kaktus Hunter
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 213
Poziom mag.: 79
|
![]() Ble ble ble ble.. i ble!
Lays uprzedzil nas tylko przed nieuniknionym. Na drugi raz uwazaj do kogo piszesz i dobieraj lepiej slownictwo. Temat uwazam za zamkniety
The dance of two free souls...No more masquerades of mortals Just you and me as nightly guests at the dance hall of our last Autumn Your look's so faithful, so brave...as you feel our common pain Our lives and love now in a single stream...the stream of our last Autumn's grief |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Naraziłeś się O.o Taka codzienność. Ja łapałem perma 2 razy w tygodniu jak zacząłem pisać posty na bebilona. Poprostu Adii naraził się koledze admina, co jest mniejszą zbrodnią, a ty już zrobiłeś większą aferę (dzięki Ci za to, może Naolin zorientuje się z kim pracuje), więc już cię "nie lubią".
Ciekawe, za co znów do mnie się przyczepią. ^.- Chociaż Lays ma nikły poziom wypowiedzi, a jego tok myślenia jest "zaskakujący", to gratuluje kaktusowi takiego kolegi.
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
LaYs pokazał, że wasz poziom jest niezbyt wysoki, a ty to tylko potwierdzasz powyższym postem, pisząc go mając ZERO(tak, użyłem tego słowa specjalnie) wiedzy na ten temat. Na drugi raz pomyśl przed pisaniem posta, a co do słownictwa to dysponuje nieco większym zasobem słów niż ty (oceniając po długości i treści twoich postów[a jeśli masz na myśli słownictwo obraźliwe, staram się unikać jak ognia, co widać]) Temat uważasz za zamknięty? No ciekawe, nikt nie odpowiedział, nikt nie ma kontrargumentów, ale temat jest zamknięty? Ah, no tak, wtedy ci Adii na mikrofonie brzydko gadał, a teraz temat zamknięty bo nie umiesz nic sensownego napisać? Jak już pisałem wyżej, zastanów się zanim coś napiszesz, w temacie jest jeszcze wiele do powiedzenia i to szczególnie ze strony adminów, i ze strony samego LaYs-a. Nooooo, a tak ostatnia rzecz w tym poście; szanowny pan LaYs miał czelność uciec się do "nieczystych zagrywek" i uznał, że obraziłem go na privie na steamie. Co jest bardzo interesujące, gdyż nie mam i nigdy go nie miałem we "Friendsach" na steamie. Powiem tak, im dalej w to idziecie, tym niżej schodzicie... Ambitnie jak na Adminów... Pozdrawiam, Tuben. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Ja się zastanawiam nad sensem całego tematu i sytuacji w nim opisanej.
Lejs powiedział jakiś tekst na temat pinga, banalny, zdarzały się 100x gorsze. Widać Tuben, że nie przyszedłeś tam grać, tylko dyskutować jeszcze do końca nie wiem o czym, chyba szukać dziury w całym, a od dyskusji jest forum. @downtoTuben Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 30-09-2008 o 18:33. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Zagłębie
Stan: Usunięty
Imię: Alex De'Caro
Profesja: Elder Druid
Poziom: 135
Skille: 20/28
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
I ostrzegam gram tu długo i adminowałem na wielu serwerach i nie z takimi idiotami potrafiłem sobie poradzić. Tuben - Banished za pisanie postów bez sensu na forum, gadania w grze głupot i wypróbowywanie mnie "ha czy aby napewno lays mnie zbanuje :<?" w*******ania się w nie swoje sprawy. Co do tego "[H]" miał ping powyżej 100+ co się z tym wiąże laguje serwer więc zasugerowałem mu żeby go naprawił. Ale oczywiście Tuben żeby mi zrobić na złość musiał napisać swoje 3 gr. tak jest za to właśnie jest perm - nie zamierzam tu pisać innych rzeczy które robiłeś bo nie mam na nie dowodów tak więc żegnam. PS: Nie mam zamiaru się wykłócać z wami w tym poście jak i już nie zamierzam tu zaglądać tak więc piszcie sobie wypracowania na 3 strony których i tak nie przeczytam jak i 90% ludzi wchodzących tutaj. PS2: www.katolik.pl ![]() Ostatnio edytowany przez LaYs - 30-09-2008 o 18:10. |
|
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przypomnę, że to LaYs zaczął docinki na serwerze, więc nie wiem o czym mówisz panie wszystkowiedzący, który "nie" szuka dziury w całym. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Screen z pingiem: http://img221.imageshack.us/my.php?image=pingza2.jpg Coś jeszcze panie LaYs? Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam, Tuben. Ostatnio edytowany przez Tubtub - 30-09-2008 o 19:42. |
||||||
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://img517.imageshack.us/my.php?i...mpotentsw9.jpg
Kicked and banned Moge poznać powód bana? Czy to za niełamanie regulaminu serwera czy też forum? Chciałbym, zeby na ten temat wypowiedział się Naolin, jeśli można prosić. Ostatnio edytowany przez Avallach - 30-09-2008 o 19:36. |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zobaczymy co zrobi Naolin. Pozdrawiam, Tuben. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 09 09 2008
Lokacja: Solec Kujawski
|
![]() Moim skromnym zdaniem te wasze spory to są smiechu warte... Po co się kłócicie o jakieś pierdoły. Nikt nie ma obowiązku lubić innych graczy czy to jest admin czy też nie... Uważam że jeśli nie możecie się dogadać poprostu się do siebie nie odzywajcie i będzie po problemie. Co do permów za takie bzdety też jestem przeciwny aczkolwiek nie mam zamiaru w to z grubsza ingerować wyrażam tylko swoje obiektywne zdanie na temat waszych smiechu wartych sprzeczek.
Pozdrawiam do zobaczenie w grze :*
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to było nie na miejscu...
@Tuben Ja mam wrażenie, że tu chodzi o coś innego niż nieznajomość znaczenia słów czy błędy gramatyczne lub składniowe ;p Nie musisz komentować kazdego posta...
Ostatnio edytowany przez Avallach - 01-10-2008 o 14:29. |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do dalszej części posta to bardzo mnie zaciekawiło stwierdzenie: Cytuj:
Moim skromnym zdaniem Twój post jest troszkę nie na miejscu, no ale to tylko moja opinia na ten temat. Cytuj:
Pozdrawiam, Tuben. Ostatnio edytowany przez Tubtub - 01-10-2008 o 14:29. |
|||
![]() |
![]() |
#16 | |||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Na przyszłość zastanów się nad sobą, zanim zaczniesz wypominać wszystko wszystkim dookoła, a pisząc posty pomyśl, czy zawierają jakąś sensowną treść. @down Jak widać - ty nie umiesz rozmawiać, rotfl. Można tak w nieskończoność, mnie szkoda czasu na takie prymitywne kłótnie, nie dziwie się, że lejs dał ci perma za prowokacje, na jego miejscu zrobiłbym to samo Ostatnio edytowany przez Rybzor - 01-10-2008 o 15:27. |
|||
![]() |
![]() |
#17 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Twoja wola, Twoje zdanie, Twój sposób bycia. Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam, Tuben. Ostatnio edytowany przez Tubtub - 01-10-2008 o 15:13. |
|||
![]() |
![]() |
#18 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 09 09 2008
Lokacja: Solec Kujawski
|
![]() Nie rozumiem czy wy zawsze musicie szukać dziury w całym? Nie miałem tu na celu skierowania żadnej złośliwości co do Tubena tylko coś w rodzaju zwrotu grzecznościowego. Wiec twoja interpretacja jest tu błedna.
@Tuben co do mojego obiektywnego zdania to nie rozumiem co ty tam widzisz stronniczego chyba na siłę doszukujecie się czegoś co by tylko przeobrazić w kolejną sprzeczkę. Mój post może i nie jest na miejscu ale zastanówcie się lepiej panowie czy na miejscu są wasze spory...
#19 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() Dobra koniec tych waszych wywodów. Powoli zaczyna robić się mały burdel. Jeżeli ktoś jeszcze ma coś do napisania tutaj (na temat oczywiście LaYsa), to pisać PW, odblokuje temat.