Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Tibia.pl Counter-Strike 1.6 IP: 195.42.112.1:27030 > CS.Tibia.pl - dyskusja, opinie sugestie itp.

Notki

CS.Tibia.pl - dyskusja, opinie sugestie itp. Forum dyskusyjne serwera Cs.tibia.pl Relax TP

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-09-2008, 15:00   #1
Tubtub
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Kyra
Poziom: 98
Poziom mag.: 69
Domyślny

Serdecznie wita wasz znienawidzony użytkownik.

Chciałem opisać sytuację która dzisiaj zaistniała na serwerze CS Tibia.pl

Zaczęło się na Kabulu, wbiłem sobie, postrzelałem, w międzyczasie szanowny pan LaYs zaczął swoje docinki na temat moich ostatnich postów na forum (nie użył tam mojego nicku ale po mojej odpowiedzi, pisał ze mną na ten temat, co wskazuje jednoznacznie do kogo to było kierowane). Z czasem szanowny Admin zaczął mieć jakieś problemy do mojej osoby, nawet zaproponował 1 vs 1 na ESL, prawdopodobnie, żeby udowodnić, że lepiej gra w CSa (co jest możliwe, nigdy nie uważałem się za dobrego gracza). Mapa zmieniła się na de_train, mój dobry znajomy grający pod nickiem "[H]" napisał, że jego ping wyróżnia się spośród wszystkich i został skomentowany przez LaYs-a: "to sobie go napraw", czy jakimś bardzo podobnym tekstem, osobiście odebrałem to jako negatywne nastawienie administratora do mojego kolegi, zdanie to wyglądało dość niemiło (przynajmniej tak to odebrałem, wg mnie miało to zdecydowanie negatywne wybrzmienie), więc zapytałem LaYs-a czy on grozi mojemu koledze. On coś mi odpowiedział i powiedział, żebym "zamknal dziob bo dostane bana", zapytałem więc za co, LaYs odpowiedział, że za prowokację i dał mi perma

http://img100.imageshack.us/my.php?image=laysbt8.jpg

I tutaj nadchodzi moje pytanie, co robi taki człowiek na pozycji admina? A jeśli to jest to czego się oczekuje od admina, to życzę powodzenia w przyszłości.

Zaraz ktoś mi napisze, że płacze, ale nie, tu was zdziwię, nie wnoszę o odbanowanie, tylko o to, żeby ludzie zobaczyli ten temat w którym jest pokazane, że admin który OBRAZIŁ mnie na forum, na samym serwerze nie jest lepszy, a to tylko przez to, że nie mógł się opanować i kulturalnie ze mną podyskutować na forum/w grze.

Dla jasności kawałek regulaminu forum:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raynold
2. Na CAŁYM forum NIE wolno:
używac wulgarnego jezyka, przekleństw i obrażac innych użytkowników. Zakazane są również wszelkie sposoby omijania autocenzury (wstawianie kropki w środku wyrazu, zamiany np. "u" na "v" itp.)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alex De'Caro
2. Mówię ci baranie bezmózgi ze na tym serwie grają admini na innych nickach to raz a dwa na Podolskim '20 gra mój 8 letni brat który nie wie nawet co to jest "admin".
Tutaj LaYs zwraca się do mnie "baranie bezmózgi", to jest obraźliwe i NIKT nie może mi w tym miejscu zaprzeczyć, to tak odnośnie tej obrazy.

Czekam na komentarze i mam nadzieję, że ktoś to zauważy i zrobi to co trzeba, bo taki pseudoadmin na serwerze nie powinien mieć uprawnień administratora, tyle z mojej strony.

Pozdrawiam, Tuben.

Ostatnio edytowany przez Tubtub - 30-09-2008 o 15:13.
Tubtub jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-09-2008, 15:45   #2
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Zastanawia mnie Twoje podejscie do sprawy. W temacie wczesniej napisales ze doskonale wiesz jak to dziala ze strony adminow, nie mam kompletnego pojecia czemu to robisz skoro znasz konsekwencje.
stary 30-09-2008, 15:46   #3
Adik_jaw
Użytkownik Forum

Adik_jaw's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Katowice

Profesja: Elder Druid
Gildia: Dies Irae
Świat: Secura
Poziom: 191
Poziom mag.: 80
Domyślny

@Tubtub

Stary ja bym się powiesił..

Zawsze gram na tibia.pl i fajnie mi się gra co do adminów nie mam żadnych zarzuceń, adminują sprawiedliwie a to że wyzywasz ich na forum i w grze to jest już twoja sprawa. Sam obrażając adminów powinieneś zostać ukarany i zostałeś jak widać nie ma żadnego problemu po stronie adminów i twojej
Ty nie chcesz zostać od banowany a oni zbanowali Cię słusznie.

Zmie serv jak Ci coś nie pasuje Bye <kid>

Adik
Adik_jaw jest offline  
stary 30-09-2008, 16:21   #4
Tubtub
Użytkownik Forum

Pytanie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adik_jaw Pokaż post
@Tubtub

Stary ja bym się powiesił..

Zawsze gram na tibia.pl i fajnie mi się gra co do adminów nie mam żadnych zarzuceń, adminują sprawiedliwie a to że wyzywasz ich na forum i w grze to jest już twoja sprawa. Sam obrażając adminów powinieneś zostać ukarany i zostałeś jak widać nie ma żadnego problemu po stronie adminów i twojej
Ty nie chcesz zostać od banowany a oni zbanowali Cię słusznie.

Zmie serv jak Ci coś nie pasuje Bye <kid>

Adik
Ej, Adik, pokaż mi gdzie kogoś wyzwałem, nazwanie kogoś "zerowcem" jest o tyle obraźliwe co "noob" w tibii.

Pozdrawiam, 201 EK z Secury, wielkiego kumpla Kaktusa Naucz się czytać ze zrozumieniem na przyszłość.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk
Zastanawia mnie Twoje podejscie do sprawy. W temacie wczesniej napisales ze doskonale wiesz jak to dziala ze strony adminow, nie mam kompletnego pojecia czemu to robisz skoro znasz konsekwencje.

Zastanawia mnie Twój post. Wiem jak to działa i działa to źle (takie moje zdanie), chyba powinno zostać docenione to, że mam troszkę ochoty i siły, żeby spróbować coś zmienić na lepsze, a nie krytykowane przez wszystkich adminów i ich kumpli Zastanówcie się na tym. A co do tego, że "robie skoro znam konsekwencje", co takiego robie Koszyku? No powiedz mi co?

Pozdrawiam, Tuben.

Pozdrawiam
Tubtub jest offline  
stary 30-09-2008, 16:35   #5
$kaktus$
CS Tibia.pl Team

$kaktus$'s Avatar

Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Piła

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 213
Poziom mag.: 79
Żarówka Cry me a river

Ble ble ble ble.. i ble!

Lays uprzedzil nas tylko przed nieuniknionym.

Na drugi raz uwazaj do kogo piszesz i dobieraj lepiej slownictwo.

Temat uwazam za zamkniety
Our lives and love now in a single stream...the stream of our last Autumn's
grief
$kaktus$ jest offline  
stary 30-09-2008, 16:40   #6
Avallach
Użytkownik Forum

Avallach's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2007

Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
Domyślny

Naraziłeś się O.o Taka codzienność. Ja łapałem perma 2 razy w tygodniu jak zacząłem pisać posty na bebilona. Poprostu Adii naraził się koledze admina, co jest mniejszą zbrodnią, a ty już zrobiłeś większą aferę (dzięki Ci za to, może Naolin zorientuje się z kim pracuje), więc już cię "nie lubią".

Ciekawe, za co znów do mnie się przyczepią. ^.-

Chociaż Lays ma nikły poziom wypowiedzi, a jego tok myślenia jest "zaskakujący", to gratuluje kaktusowi takiego kolegi.

To wroga sugestia, pożera cię jak bestia,
Mów do serca bitu, bo tam jest amnestia.
Paktofonika [Pfk Company]
Avallach jest offline  
stary 30-09-2008, 17:46   #7
Tubtub
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $kaktus$ Pokaż post
Ble ble ble ble.. i ble!

Lays uprzedzil nas tylko przed nieuniknionym.

Na drugi raz uwazaj do kogo piszesz i dobieraj lepiej slownictwo.

Temat uwazam za zamkniety
Dobra, Kaktusie, zacznijmy:

LaYs pokazał, że wasz poziom jest niezbyt wysoki, a ty to tylko potwierdzasz powyższym postem, pisząc go mając ZERO(tak, użyłem tego słowa specjalnie) wiedzy na ten temat.

Na drugi raz pomyśl przed pisaniem posta, a co do słownictwa to dysponuje nieco większym zasobem słów niż ty (oceniając po długości i treści twoich postów[a jeśli masz na myśli słownictwo obraźliwe, staram się unikać jak ognia, co widać])

Temat uważasz za zamknięty? No ciekawe, nikt nie odpowiedział, nikt nie ma kontrargumentów, ale temat jest zamknięty? Ah, no tak, wtedy ci Adii na mikrofonie brzydko gadał, a teraz temat zamknięty bo nie umiesz nic sensownego napisać?

Jak już pisałem wyżej, zastanów się zanim coś napiszesz, w temacie jest jeszcze wiele do powiedzenia i to szczególnie ze strony adminów, i ze strony samego LaYs-a.

Nooooo, a tak ostatnia rzecz w tym poście; szanowny pan LaYs miał czelność uciec się do "nieczystych zagrywek" i uznał, że obraziłem go na privie na steamie. Co jest bardzo interesujące, gdyż nie mam i nigdy go nie miałem we "Friendsach" na steamie.

Powiem tak, im dalej w to idziecie, tym niżej schodzicie... Ambitnie jak na Adminów...

Pozdrawiam, Tuben.
Tubtub jest offline  
stary 30-09-2008, 17:47   #8
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Ja się zastanawiam nad sensem całego tematu i sytuacji w nim opisanej.

Lejs powiedział jakiś tekst na temat pinga, banalny, zdarzały się 100x gorsze. Widać Tuben, że nie przyszedłeś tam grać, tylko dyskutować jeszcze do końca nie wiem o czym, chyba szukać dziury w całym, a od dyskusji jest forum.

@downtoTuben
Cytuj:
Jeśli nie widzisz sensu, lepiej by było jakby to forum zostało usunięte... Jeśli chcesz się kłócić nie mając wiedzy na dany temat, powodzenia.
Cóż, ten post był taki krótki i bez żadnego wyraźnego przekazu ze względu na to, że wiem tylko tyle ile przeczytałem, że współczuje ci, że nawet w takim czymś doszukujesz się kłótni, lol.

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 30-09-2008 o 18:33.
Rybzor jest offline  
stary 30-09-2008, 17:59   #9
LaYs
CS Tibia.pl Team

LaYs's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Zagłębie

Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
Poziom: 135
Skille: 20/28
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avallach Pokaż post
Ciekawe, za co znów do mnie się przyczepią. ^.-
Cytuj:
Chociaż Lays ma nikły poziom wypowiedzi, a jego tok myślenia jest "zaskakujący", to gratuluje kaktusowi takiego kolegi.
Wonszyk - oki w takim razie ja ze swoim zaskakującym tokiem myślenia oznajmiam Ci że jak zobaczę Cie że na serwie dostajesz odemnie Perma i dołączasz do swojego znajomego forum flamera Tubena bo chyba chyba wrogów szukasz.

I ostrzegam gram tu długo i adminowałem na wielu serwerach i nie z takimi idiotami potrafiłem sobie poradzić.

Tuben - Banished za pisanie postów bez sensu na forum, gadania w grze głupot i wypróbowywanie mnie "ha czy aby napewno lays mnie zbanuje :<?" w*******ania się w nie swoje sprawy. Co do tego "[H]" miał ping powyżej 100+ co się z tym wiąże laguje serwer więc zasugerowałem mu żeby go naprawił. Ale oczywiście Tuben żeby mi zrobić na złość musiał napisać swoje 3 gr. tak jest za to właśnie jest perm - nie zamierzam tu pisać innych rzeczy które robiłeś bo nie mam na nie dowodów tak więc żegnam.

PS: Nie mam zamiaru się wykłócać z wami w tym poście jak i już nie zamierzam tu zaglądać tak więc piszcie sobie wypracowania na 3 strony których i tak nie przeczytam jak i 90% ludzi wchodzących tutaj.

PS2: www.katolik.pl wiedzę że konto zrobiłeś wczoraj a dziś juz 47 postów nice man keep it going!

Ostatnio edytowany przez LaYs - 30-09-2008 o 18:10.
LaYs jest offline  
stary 30-09-2008, 18:24   #10
Tubtub
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Ja się zastanawiam nad sensem całego tematu i sytuacji w nim opisanej.

Lejs powiedział jakiś tekst na temat pinga, banalny, zdarzały się 100x gorsze. Widać Tuben, że nie przyszedłeś tam grać, tylko dyskutować jeszcze do końca nie wiem o czym, chyba szukać dziury w całym, a od dyskusji jest forum.
Jeśli nie widzisz sensu, lepiej by było jakby to forum zostało usunięte... Jeśli chcesz się kłócić nie mając wiedzy na dany temat, powodzenia.
Przypomnę, że to LaYs zaczął docinki na serwerze, więc nie wiem o czym mówisz panie wszystkowiedzący, który "nie" szuka dziury w całym.

Cytuj:
Wonszyk - oki w takim raze ja ze swoim zaskakującym tokiem myślenia oznajmiam Ci że jak zobacze Cie że na serwie dostajesz odemnie Perma i dołączasz do swojego znajomego forum flamera Tubena bo chyba chyba wrogów szukasz.
Jak dla mnie, grożenie w ten sposób banem, to powinien być koniec twojej kariery jako admina.

Cytuj:
I ostrzegam gram tu długo i adminowałem na wielu serwerach i nie z takimi idiotami potrafiłem sobie poradzić.
Nazywając mnie idiotą nie mając do tego podstaw(czy nawet mając), znów łamiesz regulamin forum i nadużywasz mocy. A te wiele serwerów to chyba na LAN-ie z botami, bo boty nie miały problemów jak je banowałeś.

Cytuj:
Tuben - Banished za pisanie postów bez sensu na forum, gadania w grze głupot i wypróbowywanie mnie "ha czy aby napewno lays mnie zbanuje :<?" w*******ania się w nie swoje sprawy. Co do tego "[H]" miał ping powyżej 100+ co się z tym wiąże laguje serwer więc zasugerowałem mu żeby go naprawił. Ale oczywiście Tuben żeby mi zrobić na złość musiał napisać swoje 3 gr. tak jest za to właśnie jest perm - nie zamierzam tu pisać innych rzeczy które robiłeś bo nie mam na nie dowodów tak więc żegnam.
LaYs, znów cię mam, [H] miał ping 50-60(i powiedział, ze się wyróżnia, bo każdy miał pingi 10-30), a wcześniej na Kabulu konwersował z tobą razem ze mną i stąd ten docinek z twojej strony, są logi, można wszystko sprawdzić, i nie kłam dalej, bo tylko się bardziej pogrążasz. Nie masz dowodów na inne rzeczy ponieważ takowe nie zaistniały.

Screen z pingiem:
http://img221.imageshack.us/my.php?image=pingza2.jpg

Coś jeszcze panie LaYs?

Cytuj:
PS: Nie mam zamiaru się wykłucać z wami w tym poście jak i już nie zamierzam tu zaglądać tak więc piszcie sobie wypracowania na 3 strony których i tak nie przeczytam jak i 90% ludzi wchodzących tutaj.
No tak to jest jak się nie ma nic na własną obronę. A to, że nie czytasz dłuższych postów to tylko dowód na twoje lenistwo i ignorancję wobec normalnych graczy.

Cytuj:
PS2: www.katolik.pl UWAGA wiedze że konto zrobiłeś wczoraj a dziś juz 47 postów nice man keep it going!
Czy ty próbujesz być fajny? Szkoda, że ci się nie udaje, co do katolików to mógłbyś wyluzować... Naprawdę nie wiem o co ci chodzi, ale to jest następny dowód na twój poziom, który pokazujesz od ładnych paru postów, coraz niżej, coraz niżej, a dno już blisko.

Pozdrawiam, Tuben.

Ostatnio edytowany przez Tubtub - 30-09-2008 o 19:42.
Tubtub jest offline  
stary 30-09-2008, 18:30   #11
Avallach
Użytkownik Forum

Avallach's Avatar

Domyślny

http://img517.imageshack.us/my.php?i...mpotentsw9.jpg

Kicked and banned
Moge poznać powód bana? Czy to za niełamanie regulaminu serwera czy też forum?

Chciałbym, zeby na ten temat wypowiedział się Naolin, jeśli można prosić.

Ostatnio edytowany przez Avallach - 30-09-2008 o 19:36.
Avallach jest offline  
stary 30-09-2008, 18:39   #12
Tubtub
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
http://img517.imageshack.us/my.php?i...mpotentsw9.jpg

Kicked and banned
Moge poznać powód bana? Czy to za niełamanie regulaminu serwera czy też forum?
No, jak powiedział tak zrobił i mam nadzieję, że to już ostatni ban ze strony LaYsa jako admina... Jak dla mnie to jest już przesada, 2 nadużycie w ciągu 1 dnia mimo braku wyjaśnień co do pierwszego bana.

Zobaczymy co zrobi Naolin.

Pozdrawiam, Tuben.
Tubtub jest offline  
stary 01-10-2008, 13:05   #13
Glooodzilla
CS Tibia.pl Team

Glooodzilla's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2008
Lokacja: Solec Kujawski

Cool Moje zdanie

Moim skromnym zdaniem te wasze spory to są smiechu warte... Po co się kłócicie o jakieś pierdoły. Nikt nie ma obowiązku lubić innych graczy czy to jest admin czy też nie... Uważam że jeśli nie możecie się dogadać poprostu się do siebie nie odzywajcie i będzie po problemie. Co do permów za takie bzdety też jestem przeciwny aczkolwiek nie mam zamiaru w to z grubsza ingerować wyrażam tylko swoje obiektywne zdanie na temat waszych smiechu wartych sprzeczek.
Pozdrawiam do zobaczenie w grze :*
stary 01-10-2008, 13:53   #14
Avallach
Użytkownik Forum

Avallach's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glooodzilla Pokaż post
No to było nie na miejscu...

@Tuben
Ja mam wrażenie, że tu chodzi o coś innego niż nieznajomość znaczenia słów czy błędy gramatyczne lub składniowe ;p Nie musisz komentować kazdego posta...

To wroga sugestia, pożera cię jak bestia,
Mów do serca bitu, bo tam jest amnestia.
Paktofonika [Pfk Company]

Ostatnio edytowany przez Avallach - 01-10-2008 o 14:29.
Avallach jest offline  
stary 01-10-2008, 14:16   #15
Tubtub
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glooodzilla Pokaż post
Moim skromnym zdaniem te wasze spory to są smiechu warte... Po co się kłócicie o jakieś pierdoły. Nikt nie ma obowiązku lubić innych graczy czy to jest admin czy też nie... Uważam że jeśli nie możecie się dogadać poprostu się do siebie nie odzywajcie i będzie po problemie. Co do permów za takie bzdety też jestem przeciwny aczkolwiek nie mam zamiaru w to z grubsza ingerować wyrażam tylko swoje obiektywne zdanie na temat waszych smiechu wartych sprzeczek.
No ciesze się, jak zwykle post nie wnoszący nic do tematu (może poza mało rozwiniętą opinią). Nie ma obowiązku lubić, ale także nie powinien mieć prawa do nadużywania pozycji.

A co do dalszej części posta to bardzo mnie zaciekawiło stwierdzenie:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glooodzilla
wyrażam tylko swoje obiektywne zdanie
Twoje obiektywne zdanie? No bardzo obiektywne, polecam się zastanowić nad znaczeniem słowa "obiektywizm" przed następnym użyciem tego słowa.

Moim skromnym zdaniem Twój post jest troszkę nie na miejscu, no ale to tylko moja opinia na ten temat.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Cóż, ten post był taki krótki i bez żadnego wyraźnego przekazu ze względu na to, że wiem tylko tyle ile przeczytałem, że współczuje ci, że nawet w takim czymś doszukujesz się kłótni, lol.
Ja nie wiem, co ty chciałeś powiedzieć w tej części swojego posta, a co do doszukiwania się kłótni "nawet w takim czymś", jak już napisałeś, skomentowałem i ja się nie doszukuje kłótni, tylko odpowiadam na twój post. Jeżeli jednak nadal odbierasz to za "doszukiwanie się kłótni", to powinieneś się zastanowić nad tym, czy ty czegoś źle nie odbierasz, i czy to właśnie ty nie starasz się "doszukać kłótni". Jak dla mnie jest to stosunkowo spokojna wymiana zdań między nami, co w żaden sposób nie przypomina kłótni.

Pozdrawiam, Tuben.

Ostatnio edytowany przez Tubtub - 01-10-2008 o 14:29.
Tubtub jest offline  
stary 01-10-2008, 15:01   #16
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tubtub Pokaż post

Ja nie wiem, co ty chciałeś powiedzieć w tej części swojego posta, a co do doszukiwania się kłótni "nawet w takim czymś", jak już napisałeś, skomentowałem i ja się nie doszukuje kłótni, tylko odpowiadam na twój post. Jeżeli jednak nadal odbierasz to za "doszukiwanie się kłótni", to powinieneś się zastanowić nad tym, czy ty czegoś źle nie odbierasz, i czy to właśnie ty nie starasz się "doszukać kłótni". Jak dla mnie jest to stosunkowo spokojna wymiana zdań między nami, co w żaden sposób nie przypomina kłótni.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tubtub
Dla mnie podejście jest jasne. Osoba moja, napisała by "jeśli chcesz rozmawiać w ten sposób", ty = Jeśli chcesz się kłócić. Debilizim.

Cytuj:
to powinieneś się zastanowić nad tym, czy ty czegoś źle nie odbierasz, i czy to właśnie ty nie starasz się "doszukać kłótni".
Nie, nie staram się, jakbyś nie zauważył, wyedytowałem specjalnie posta, który był daleko przed twoim, z nadzieją, że już zostawisz to w spokoju. Bo przecież mogłem sobie odpisać w nowym poście, ale dla mnie to kija warte. Oczywiście ty, ~20h po jego przeczytaniu, z absolutnej nudy musiałeś drążyć ten temat, chyba nawet sam nie wiesz po co, przez co znowu muszę odpowiadać w tym (niczego wartym dla mnie) temacie.

Na przyszłość zastanów się nad sobą, zanim zaczniesz wypominać wszystko wszystkim dookoła, a pisząc posty pomyśl, czy zawierają jakąś sensowną treść.

@down
Jak widać - ty nie umiesz rozmawiać, rotfl. Można tak w nieskończoność, mnie szkoda czasu na takie prymitywne kłótnie, nie dziwie się, że lejs dał ci perma za prowokacje, na jego miejscu zrobiłbym to samo

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 01-10-2008 o 15:27.
Rybzor jest offline  
stary 01-10-2008, 15:12   #17
Tubtub
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Dla mnie podejście jest jasne. Osoba moja, napisała by "jeśli chcesz rozmawiać w ten sposób", ty = Jeśli chcesz się kłócić. Debilizim.
No widzisz, smutne dość, Ryba jest jak zawsze święty, tak jakbym nie widział już wielu twoich postów wcześniej. Widzę, że tak jak już ktoś powiedział, jakakolwiek dyskusja z tobą nie ma sensu, bo ty i tak jesteś sprytniejszy.

Twoja wola, Twoje zdanie, Twój sposób bycia.

Cytuj:
Nie, nie staram się, jakbyś nie zauważył, wyedytowałem specjalnie posta, który był daleko przed twoim, z nadzieją, że już zostawisz to w spokoju. Bo przecież mogłem sobie odpisać w nowym poście, ale dla mnie to kija warte. Oczywiście ty, ~20h po jego przeczytaniu, z absolutnej nudy musiałeś drążyć ten temat, chyba nawet sam nie wiesz po co, przez co znowu muszę odpowiadać w tym (niczego wartym dla mnie) temacie.
Nie siedzę na forum 24 godziny na dobę, zaglądam od czasu do czasu, zauważyłem twoją edycje przy przewijaniu i się do tego ustosunkowałem. Jeśli masz z tym problem, to zastanów się jaki był sens tej edycji.

Cytuj:
Na przyszłość zastanów się nad sobą, zanim zaczniesz wypominać wszystko wszystkim dookoła, a pisząc posty pomyśl, czy zawierają jakąś sensowną treść.
Święte słowa, święte słowa, teraz proponuje Ci przeczytać to jeszcze raz i się zastanowić nad przekazem tego co napisałeś. Przy okazji ustosunkować to nie tylko do mnie, lecz także to swojej osoby.

Pozdrawiam, Tuben.

Ostatnio edytowany przez Tubtub - 01-10-2008 o 15:13.
Tubtub jest offline  
stary 01-10-2008, 15:32   #18
Glooodzilla
CS Tibia.pl Team

Glooodzilla's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2008
Lokacja: Solec Kujawski

Domyślny

Cytuj:
No to było nie na miejscu...
Nie rozumiem czy wy zawsze musicie szukać dziury w całym? Nie miałem tu na celu skierowania żadnej złośliwości co do Tubena tylko coś w rodzaju zwrotu grzecznościowego. Wiec twoja interpretacja jest tu błedna.

@Tuben co do mojego obiektywnego zdania to nie rozumiem co ty tam widzisz stronniczego chyba na siłę doszukujecie się czegoś co by tylko przeobrazić w kolejną sprzeczkę. Mój post może i nie jest na miejscu ale zastanówcie się lepiej panowie czy na miejscu są wasze spory...
stary 01-10-2008, 15:48   #19
Naolin
CS Tibia.pl Team

Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Domyślny

Dobra koniec tych waszych wywodów. Powoli zaczyna robić się mały burdel. Jeżeli ktoś jeszcze ma coś do napisania tutaj (na temat oczywiście LaYsa), to pisać PW, odblokuje temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania