|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam wszytskich na tym forum. Coprawda jestem tu nowy ale na org siedze jzu troche. Wpadłem na pomysł alby stwożyć z kumplem kanał, na ktorym bedze można pomuc, Pogadac, zieżać sie itd. :d Poszukuje chetnych ludzi do takiego przedsiębzięcia. Na org nienzalzłem wielu wiec pytam tutaj. Z wami możemy coś zdziałać !!!
Należy siągnic klenta irca ze strony www.ircnet.pl Następnie zainstalować, w odpowiednich okienkach wpisać to o co Was proszą, a w Servers ustawić POLNET: Random Server. Następnie kliknąć Connect i w okienku podać under-party należy wpisać jako server np. (niezapomniec ze to polnet) krakow.ircnet.pl port: 6667 Jakbybyły pytania to walcie na GG 2660571 NArazie może niebyć nikogo ale jak będzecie siedzieć to to się może zmienić !!! ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Eeee? A po co takie cos? Jak chcesz pogadac to na POLnecie masz kanal #tibiapl i na QuakeNecie masz kanal #tibia.pl gdzie siedzi wiekszosc osob z www.tibia.pl . I nie widze sensu zeby zakladac kolejny kanal o niczym, w szczegolnosci ze malo kto bedzie tam przebywal...
![]() |
#3 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() tibia.pl jest patronem kanalu #tibia.pl @ quakenet.org
Jest to kanal dla wszystkich polakow i nie tylko, zalozony przez Scorcerera, tibia.gery.pl tez patronuje temu kanalowi. Wejsc mozna przez klienta IRC lub przez bramke na naszej stronie: http://www.tibia.pl/irc.php Na tym kanale jest czesto dosc sporo osob i nie ma sensu raczej robic zamieszania i przenosic sie na POLnet. |
![]() |
![]() |