|
Notki |
CS.Tibia.pl - dyskusja, opinie sugestie itp. Forum dyskusyjne serwera Cs.tibia.pl Relax TP |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
![]() |
![]() Czesc. Doslownie 2 minuty temu dostalem bana, kiedy to na mapie awp_wall (czy cus takiego) zwyczajowo jeszcze zanim sciana poszla w dol strzelalem przez nia. Niefortunnie .Kaktus podszedl mi pod celownik i dostal po glowie. W porywie emocji od razu mnie zbanowal, pomimo moich przeprosin. Po pierwsze, od karania tk sa te kary, ktore kazdy gracz moze wybrac, gdy ktos go zabije. Po drugie, nie lubie gdy bezpodstawnie banuje sie mnie, nie wiedzac czy byl to przypadek czy tez umyslne tk. Tyle, dzieki.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() I tak zaraz skasuja ci temat...
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
|
![]() Ban był 5 minutowy. Gadałem o tym już z Kaktusem i wszystko się wyjaśniło.
Avallach, czy ten temat dotyczy Ciebie? Czy w każdym temacie musisz dorzucić swoje 3 grosze? Powoli zaczynasz działać mi na nerwy. I każdy Twój bezsensowny post (bo dla mnie one właśnie takie są) będę kasował. Miałeś swój temat, napisałeś co chciałeś i skończyło się. Czasem żałuję, że w ogóle masz dostęp do tej części forum. Pozdrawiam. ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
![]() |
![]() Jak juz jestesmy przy temacie adminow, to mysle, ze powinni byc oni bardziej konsekwentni. Rozumiem, gdy ktorys z nich daje ostrzezenie, np. co do zachowania kultury. Denerwujace jest, ze pomimo zwracania uwagi, gracze nic sobie z tego nie robia. Czesto ma miejsce sytuacja, ze admini zwracaja osobom uwage i groza banem po kilka razy, a i tak tego nie egzekwują. Maly offtop, ale wolalem napisac tu, niz tworzyc nowy temat.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() To oznacza ze mamy dobre serca i liczymy na poprawe innych graczy
![]() Ale fakt faktem, czasem gracze przeginaja...
#6 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Zagłębie
Stan: Usunięty
Imię: Alex De'Caro
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dies Irae
Świat: Secura
Poziom: 135
Skille: 20/28
Poziom mag.: 75