|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rodef
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thee Future
Świat: Jamera
Poziom: 104
Skille: 90/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Mam oczywiście PACC i chciałbym kupić domek. Jednak jest coś dziwnego - oczywiście, może byćwszytsko OK, ale ja o tym nie wiem
![]() Na początku osobnik o nicku Solid Ocmer (nieważnie, że to akurat on) rozpoczął licytację i było tak: auctioned (1 gold; 7 days left) The highest bid so far is 1 gold and has been submitted by Solid Ocmer. Ponieważ chciałem ten domek, dałem od razu 1000 gp, ale nie rozumiem czemu było: The highest bid so far is 1000 gold and has been submitted by Solid Ocmer. Przecież ja dałem 1000? ;/ Tak samo było później, ktoś dał (może i Ocmer) 4001 gp, ja niedawno dałem 4003 gp, ale jest: The highest bid so far is 4003 gold and has been submitted by Solid Ocmer. Czy zakładając, ze licytacja skończy się przy 4003, to ja ją wygram? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Po prostu ten koles dal tak duza sume na licytacje, ze ty nie przebiles go jeszcze
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale kiedy daję te 4003, to pokazuje mi się:
The limit of the other bidder is higher. The bid is now at 4003 gold. Moze ja czegos nierozumiem... Co to bid w takim razie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Ten koleś poprostu dał jakiś większy limit, jaki może wydać na ten dom. A na stronie będzie się zawsze pokazywała cena najmniejsza, jaka została zalicytowana przez kogoś innego. Więc musisz go przebijać, aż przejdzie na Ciebie. A limitu jaki on wystawił nie znasz.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki, o to mi chodziło. Licytacja kończy się w niedziele i szkoda by było przegrać jeden z większych domków
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ja mam pytanie... JAk zalicytuje ten domek dam np cene 100k... i wyskoczy minimalna cena 600gp ... i skanczy sie tak aukcja to bierze mie te 600 gp czy 100k?!
|
![]() |