|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapraszam na nasze forum. Zachecamy do dodawania swoich ulubionych i najwspanialszych fotek z tibi
![]() Pozdrawiam A to cos na poczatek stan postaci: ![]() ![]() ![]() Zdobyty mlvl ![]() ![]() A potem musial byc lvl ![]() ![]() Loot waste:0 mf,1bp of hmm, 9 run fireball i 3 strzaly ![]() ![]() Nastepny dzien w swiecie tibi... jakis niespodziewany loot, doslownie pierwszy mis dzisiaj i.... ![]() ![]() Jakos szczescie mialem 5 dwarf i.... ![]() ![]() expilem jeszcze 2h i nie wypadlo mi iron ore ![]() ![]() caly loot przy minimalnych waste hmm'ki sam robie... ![]() ![]() ![]() w ss zapomnialem dodac jeszcze ze 0 mf uzylem ![]() chyba troche jestem na plus, gra sorkiem na faccu nie jest taka zla ![]() Jeszcze jeden awasn ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro i kometowac plx ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Slincze zdjecia Mateuszku
![]() ![]() Edit: Jun 16 2008, 21:59:48 CEST Died at Level 77 by a sibang <<< na tym kończe giercować przynajmniej na dana chwilę,... wiem jestem tkz. noob ale sami sobie zdajecie sprawe jak to jest powtarzac lvl kilka krotnie,... skile itd. z tym ze ja mam za slaba psychikę zeby od nowa robić to samo ![]() Ostatnio edytowany przez MarcoRoton - 16-06-2008 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
?? co to ma byc?? przejmujesz sie tibia?? takie cos mialem jak bylme noobem i mowilem plx free items i jak padlem to mowilem nie gram.... wez graj a nie ![]() ![]() a tu cos ode mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Potem bylo cos smutnego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i loot z mino i troche dwarfow ![]() ![]() Pozdro i kometowac plx ![]() Ostatnio edytowany przez Seracos - 18-06-2008 o 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Lokacja: Chuj Ci do tego ale zapytac sie mozesz ;)
Imię: Dran Anleth
Profesja: Druid
Świat: Empera
Poziom: 53
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Brawo Panowie
![]() Masz racje Mateusz,... chwilowo mnie poniosło, i nie ma sie czym przejmowac odrobie wkrotce,... "w wolnej chwili i ja cos ciekawego wstawie. Tak poza marginesem w robocie moglbym pomucic ale mam ujowego Linuxa,... pomijając juz to "instalka jest" najgorszym problemem jest to ze PC ma 64mb ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Druid Winterstarre
Profesja: Elder Druid
Gildia: Immemorial Brothers
Poziom: ^
Poziom mag.: ^
|
![]() Ostatnio edytowany przez Revilek - 20-06-2008 o 13:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() mały awans powtarzany niestety:/
![]() ![]() jak i równiez lvl ![]() Ostatnio edytowany przez MarcoRoton - 22-06-2008 o 16:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nooo gratki. Tak trzymac
![]() Ja sie postaram cos wrzucic jesli jakis awans bedzie ;pp |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam, dawno nie dodawalem nic bo nie gralem, ale troche mam
![]() ![]() Padlem bo bylem AFK ![]() ![]() ![]() ![]() Wiec... wziolem sie do odrabiania ![]() Mlvl tez spadl aff ![]() ![]() i next lvl... ![]() ![]() ![]() No i loot ![]() ![]() Maly hunt na hydrach pare fotek bo pozniej musialem isc ![]() ![]() ![]() Odrobiony Shielding 23 ROX!!! ![]() ![]() juz nie mialem gdzie expic to zostaly wyv i loot ![]() ![]() LOL!!! ![]() ![]() ![]() i lvl ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmm zastanawiam sie czy wy jeszcze zyjecie..... bo jak widac nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23-06-2008, 15:21 <-- ostatni moj post, a tu co nic nie dodane -.- chceliscie forum i macie, lecz nic nie dodajecie a jak widze lvl bijecie... WTF!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() No GZ Druid!!!! ja tam nie gram w tibie narazie ale cos mam starego
![]() ![]() Mlv ![]() ![]() I expilem na jednym dragu i prosze da sie ;p ![]() Next?? ![]() ![]() ![]() 0o NEXT?!!??!?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musialbyc lvl i prosze ![]() ![]() ![]() ![]() Padlem on kolesia bo bylem afk... mial farta to zaczolem polowac na niego i zebralem nice team i poszlismy patrze rs i DIE MF DIE szmata padla ale jakis noobki wzioly eq p set.... zdobylem tylko 2 bp mf i tak on bedzie bity(Jeszcze Dran Anleth byl) ![]() Komentowac plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratki gratki, ladnie cisniecie
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to dodaj Dran bo prawie nic nie dodales
![]() A tu moje Awanse: ![]() Next ![]() ![]() Ostatni ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj ide na dragi to cos dodam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() radocha, brawo awansików,... ps. wczoraj w trakcie burzy pierd**** mi modem przy okazji kabel sieciowy sie przepalil,... po prostu gratki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam mam cos od siebie i to narazie ostatnie fotki
![]() chcialem isc na draconie lecz jakis zj*b stal i blokowal droge .... ![]() Poszedlem szukac jakiegos respu na ank ale nie bylo to sobie jednego zabilem potworka i loot ![]() ![]() ![]() Lvl na droconi z taka sama taktyka jak na ss pierwszym:/ ![]() juz wychodzilem a i mowi ostatni drago po drodze i mf sie wzrocily ![]() Lvl na tombie ;p ![]() hmm jak narazie to tyle, teraz zaczynam grac knightem sorkiem mi sie juz znudzilo ![]() ![]() Komentowac plx !!! ![]()
00:20 Tader Oxy [36]: time? 00:20 Shuliinp [73]: no have time 19:31 Seracos [33]: how long? 19:31 Naruto Blodheef [116]: yeah 19:31 Naruto Blodheef [116]: =/ 19:33 Naruto Blodheef [116]: i are down |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
|
![]() Gratki.. Ja już nie dodaje fotek i nie będę. Kończe z tą gierką. Jest irytująca
![]() ![]() ![]() See ya |
![]() |
![]() |