|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam, mam 18 druida ( Pacc ) z takimi czarami jak :
Exura sio, exura gran, exura, exori frigo, exori mort, exori flam, exevo frigo hur, adura gran, utani hur, exani tera, utevo lux, exana pox. Jak mam ustawić hotkeye, by grało mi się najlepiej, mógłbym swobodnie walić z czarów ofensywnych i żeby spokojnie się leczyć, blisko mieć te czary? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2007
Lokacja: Pruszków
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Xerena
|
![]() Ustaw tak jak ci pasuje. Ja mam pod F3 leczenie (czar), F2 atak ofensywny, F4 Manas... F1 haste... Ale to zależy tylko od ciebie, jak tobie najwygodniej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Niedługo zaczniecie się pytać którą stroną papieru toaletowego się podetrzeć? To chyba oczywiste, że ustawiasz jak Ci wygodniej. Gdyby był jakiś idealny wzorzec to Cipy by Ci go ustawiły.
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
F1-Exura Sio F2-Utani hur F3-zostaw sobie wolne na utamke, albo exana pox F4-Exura Gran F5-exevo frigo hur F6-Exori Frigo Wszystkie Czary ofensywne najlepiej miec w jednym rzędzie F7-Exori Mort F8-Exori Flam F9-Adura Gran F10-Exani Tera F11-Exura Ja tak gram od dawno i jest dobrze xD(czary troche inne ![]()
![]() |
![]() |