|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2008
Lokacja: Toruń
Stan: Początkujący
Imię: Diel Theo
Profesja: Sorcerer
Gildia: XxX Brak XxX
Świat: Selena
Poziom: 28
Skille: -_O
Poziom mag.: 25
|
![]() Mam taki problem ( a dokładnie nie ja ale mój kumpel). Niedawno jego matka założyła mu hasło na komputer...tzn. na jego konto bo miał bez hasła i mu brutalnie złożyła i mam pytanie czy można jakoś je złamać ? Tzw. jakiś program ? czy może głupi Windows XP ma jakaś ''lukę
![]() Edit : Thx ;P Down (do Hinzu): ;P wiem widzalem juz wiele tematow w stylu koleja ale co zrobic ? ;P
![]() Ostatnio edytowany przez karlin - 13-10-2008 o 19:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Słitaśny Krulik
|
![]() Jeżeli aż tak bardzo nie potrafi być bez kompa to dobrze mu zrobiła, niech poczeka.
Boże, robicie z t.pl jakieś bravo i lecicie tutaj z każdym problemem. @down Tak czekałem kiedy wreszcie to zobaczysz ; D Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 13-10-2008 o 16:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() @ up
Fajny podpis :X @ topik Stary, jak ci mamusia założyła blokade to weź z tego wyciągnij konsekwencje, bo ci pewnie bez powodu tak tej blokady nie założyła ; O. Jeśli chcesz uzyskać odpowiedź wujek gÓÓgle powinien ci pomóc :X. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Powiedz mu żeby przy logowaniu się na konto nacisnął 3razy ctrl+alt+delete aż pojawi mu się inne okienko. To będzie tryb awaryjny. Zazwyczaj Login do trybu to Administrator albo Admin, bez hasła. O ile kumpel ma Windows Xp.
![]() @Down To się nazywa solidarnośc Mężczyzn xD
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 13-10-2008 o 16:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Post do usunięcia.
Ostatnio edytowany przez Arcan - 13-10-2008 o 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2008
Lokacja: Hamburg
Świat: Nebula
|
![]() http://e-pliki.com/index.php?option=...id=56&Itemid=1
Zycze ci powodzenia... Ewentualnie jesli uda ci sie poznac haslo to przy uruchomieniu systemu naciśnij F8 i uruchom system w trybie awaryjnym, następnie zaloguj się jako administrator. Gdy zobaczysz pulpit wejdź w panel sterowania i usuń hasło z konta użytkownika. Po ponownym restarcie wszystko będzie OK :-) @BTW Ostatnio na tym forum wszyscy pisza coraz dziwniejsze tematy z coraz dziwniejszymi pytaniami... Do tego w kazdym z tematow problem ma KOLEGA. (^,^) Ostatnio edytowany przez Hinzu - 13-10-2008 o 16:58. |
![]() |
![]() |