|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flipmaster
Profesja: Knight
Świat: Secura
Skille: spore
|
![]() Witam
![]() To nasze forum do zdjęć, nasze - czyli moje [CHAR]Xlop[/CHAR] oraz qmpli ze squadu ![]() [CHAR]Xargel[/CHAR] [CHAR]Peaderin[/CHAR] i dwóch innych co jeszcze nie zrobili charów ![]() Miłego oglądania i Podziwiania NAS ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 02 2008
|
![]() Ehh, mogłeś chociaż stan postaci dac. -.-'
Zuy jestem!!! hyhy ![]() Rozbiło mnie miłego oglądania i podziwiania, hmm chyba nie twojego posta? -.-' I nie forum, tylko temat... Ostatnio edytowany przez Kijos - 14-04-2008 o 20:05. Powód: edit |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() wiesz ... wiedzialem ze tak bedzie
kolega sie znowu tibia znudzila , mi sie tibia znudzila i po temacie ![]() widzialem i mialem wszystko co tibia ma do zaoferowania i powiem ci ze nie jest tak fajna jak za pierwszym razem, ne ma tego draszczyku co wyskoczy za korytarzem a nawet jesli cos juz wyskoczy to prawie na pamiec znam wszystkie potwory ich ( mniej wiecej) hp i wiem co mnie moze spotkac, a jak juz gram w tibie to raczej od nowa a tego mi sie nie chce bo na[CHAR]Flipmaster[/CHAR]'rze jest juz nudno ( pozdrawiam go XD) no to wiec koniec - poszalelismmyyy ahh ... 5 dni to trwalo no to niezle nie ?? Mam nadzieje ze screeny wam sie podobaly pozdro dla kazdego kto to przeczyta XD ps. kiedys to zalozylem :http://forum.tibia.pl/showthread.php...t=Volmex+Dulor niestety gra mi sie nie znudzila tylko wrzucanie tam screenow bo to czasochlonne i meczace ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() buhaha zalosny jestes gosciu ;] 47 lvl i myslisz ze wiesz wszystko ? 47lvl to sobie nic niemoze wiec daruj ale neiwiesz nic
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
moge miec 1 lvl i wiedziec wszystko - to tylko gra wiec sa stronki w internecie ale ja widze ze ty wszystko wiesz wiec pewnie wiesz ze ja wiem wiec .... ![]() |
|
![]() |
![]() |