|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Pionki
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Pacera
|
![]() Czy mój kumpel knight 35 lvl, i ja 35 lvl, damy rade expic opłacalnie na Dragon Lair Venore? Czy powinniśmy jeszcze dobić przynajmniej po 40 lvl? Chodzi mi tu głownie o DL.
To samo z Hydrami, tyle że tu planujemy na 50 lvl ![]() Proszę o radę doświadczonych graczy |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() opłacalnie? niemozliwe... chyba ze 3 dle ubijecie i dsm - ale mozecie czasem pasc (:
wbijcie po 60 lvl z 80 skillem i razem MOZE... hydry - "troche" mniej bija ale za to duzo lepiej sie lecza, wiec odpadaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 05 2007
Lokacja: Polska, Kraj Potęgi i Chwały...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nowy Char
Profesja: Royal Paladin
|
![]() 40 lvle to idzcie wy idzcie na roty botowac a nie na dl sie pchacie zal, zreszta jezeli chce isc na dle trzeba miec troche ogarniecia, a jezeli ktos pisze glupie posty na tibia.pl w stylu "DAM RADE NA 7 LVLE ZABIC DEMONA???!?!?!?! PLIS POMUSZCIE" to nie przypomina osoby ogarnietej w ta gre. To sie wie i tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Manek On Guardia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Underground Fighters
Świat: Guardia
Poziom: 60
Skille: 70/65
Poziom mag.: 5
|
![]() Mógłbym wiedzieć jakie skille ?... Ja z kumplem byliśmy na 35 lvlu ale skille sux, waste w 3 ;]
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2008
|
![]() powiem tak hydry na 50 to i tak waste xD
bylem ja 51rp(81dist) i blocker xDD 56rp(84dist) to na 1 hydre raz poszlo 14 healow/manasow poniewaz l;eczyla sie od red do zielonego -.- nie oplacalne lecz potem 2 manasy na 1 ![]() ![]() DL mocniej comba wali wiec na tym lvl narazie xD dobijcie po 50 i dl mozecie razem z dobrymi skillami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wojas Knight
Profesja: Paladin
Gildia: Flamess
Świat: Menera
Poziom: 103
Poziom mag.: 7
|
![]() moj pierwszy dl na 60 lvlu nie wywarl na mnie wielkiego wrazenia.zjechalem go do reda i dostalem takie kombo ze az mi smierc przed oczami mignela.na szczescie jestem doswiadczonym graczem i dalem sobie rade.jak chcecie wogoles isc na dla to musicie byc bardzo skupieni bo on potrafi walic po 20-30 i uspic wasze skupienie po czym przywalic za 500 i panika co wiaze sie z dedem
![]() jesli chodzi o waste to tak jak kolega up sadze ze lepiej idzcie na roty xD bo waste na dlu bedziecie mieli kosmiczne no hyba ze cos poleci(co graniczy z cudem xD) tak wiec dle 55lvl+ z ladnymi skilami i samoopanowaniem na chydrach nie radze bo strasznie wkurza jak ona jest juz na redzie i nagle heal i od nowa trzeba ja bic/waste mam nadzieje ze pomoglem
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |