|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam,
mam pewien problem Tibia chodzi mi beznadziejnie na 3 grafikach(DirectX 5, DirectX 9, OpenGL). Aktualnie gram na OpenGL, ktory spisuje sie najlepiej sposrod tych 3 Grafik, ale i tak masakra jak wejde w tlum ludzi albo inne ruszajace sie gify :/ wogole nie da sie grac. Zazwyczaj wszyscy graja na DirectX-ach i im to idealnie chodzi. Moja karta graficzna to NVIDIA GeForce2 MX/MX/ 400. Sterowniki do tej karty graficznej sciagalem kilka razy i instalowalem i dalej to lipa. Sciagalem z glownej strony nvidia, ktore powinny spokojnie dzialac. a dokladnie tej CLICK. Procesor chyba tez nie jest zbyt slaby zeby tibia nie miala chodzic idealnie. Intel(R) Celeron(R) CPU 1.70GHz. Prosze o pomoc! jak by ktos chcial pomoc to polecam gg 8850322 ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() 1.Jak się ma kompa z przed PRL'u to wiesz.
2.Zainstaluj DirectX 9.0c August. 3.Kliknij w tipji Graphics>advanced>show light efect i problem z głowy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() nic nie pomoglo.
kiedys jak usunolem sterowniki do karty to mi to chodzilo, teraz jak usuwam to na kompie nie da sie wogole nic robic ;/ |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Wręcz na odwrót, gdy są zainstalowane to system szybciej chodzi, może instalujesz najnowsze? Do tej karty przydałyby się jakieś starsze, poszukaj w internecie, a znajdziesz oraz jak kolega wyżej napisał - zaktualizuj directx.
|
![]() |
![]() |