|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
![]() Mam Hunta od jednej gildii na servie nawet nie wiem za co (rly). I mam takie pytyanie: gdzie expić zeby mnie nie znalezli i nie probowali zabic? ![]() Mam 21 lvl (jakims cudem mnie jeszcze nie ubili chociarz zawsze niewiele im brakuje...) Ułoze to wszystko w ładną całość... Gdzie expić 21 Sorcererm (20 m lvl ![]() gdy ma sie hunta. P.S. - czytalem taki poradniczek własnie w mojej sprawie ale jest on poswiecony troszke wyzszym lvl'om (kolo 40-50). z Góry Thx za Odpowiedzi !!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Poznań/Dębiec
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja bym się zapytał z jakiego powodu mnie huncą.Zastanów się czy nikogo nie obrażałeś,albo czy nie biłeś komuś jego potworów?
Ostatnio edytowany przez igoman - 13-10-2008 o 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tym bicie potworków to nie specjalnie... czasem na "battle" przez przypadek klikne ... Ale przeprosze... zawsze... A jak się chce zapytac: Why you want to kill me?? Oni odpowiadają : No inglesh =.= (czy cos podobnego... )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
|
![]() Kup jakiegoś pr0
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() NOT FUNNY MACIEXD...
nie chce ciebie 22:56 Master Archero [8]:1000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ładna cena za pr0 od 8 lvl'ka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
|
![]() No coś ty nie mów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leviathan Palladyn
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() pytasz się lidera gildii zacototo i dlaczegototo i jak mają jakiś dobry powód to płaszczysz się przed tym którego obraziłeśa jak nic to nie da to wtedy jest fajnie
mnie huncili 72 EK i 23 pall bo haracza na amazonkach im nie dałem - po tygodniu wysłałem im 100 gp parcelem bo chciałem powexpić a tak to siedziałem na maaaaało znanych expowiskach |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Potnij Się Żart Najlepiej Exp Na Mało Znanych Expowiskach
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2008
|
![]() @czaszek -.-
nie zaczynaj każdego kolejnego słowa dużą literą PokEmoNie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm... a może ktoś mógłby udostępnić jakieś takie mało znane expowiska do mnie na PW żeby nie staly sie bardzo znane??
P.S. - a do mino tower... to mógłbym tam expić na powierzchni czy sama wieża?I czy jak się zrespi Horned Fox to bić ?? Ostatnio edytowany przez Smoczek8228 - 14-10-2008 o 08:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Imię: Piranesi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() myslisz , ze jak zmienisze expa to Cie nie znajda <LOL>
idz se na minotower, jesli w ogole trafisz, a jak sie zrespi fox to go nie bij przypadkiem! Stan obok niego i czekaj az Cie zabije, ktos bedzie mial lepszy loot troche ;d
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() Gdzie mam expić? Porady dla niezdecydowanych. W tym temacie zapytaj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() OK... można temat zamknąć... expie na tombie pod DTD... Dużo ludzi (wiecej niz umarlaków) ale przynajmniej tam mnie nie rusza... spróbował jeden... xD Padł od Crypt Shamblera LoL... chyba z 4 zlurowal xD... DZIEKI ALL ZA ODPOWIEDZI
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() najlepsze do expa byłyby miejsca blisko pz
![]() miejsca blisko pz : orki koło thais i roty cyce na południe od thais amazonki ![]() ee więcej już nie wiem ![]() spytaj się jeszcze za co masz hunta ![]() może ci odpuszczą ![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() najlepiej to przestań grać w tibie zanim się uzależnisz
![]() |
![]() |