|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja mojego pierwszego smoka blokowalem na 27 lvl, bił mnie w sumie tylko z ognia, mam k set, w helmet, dragon shield i k axe. Na smoka dobrze mieć br i dragon necklance wtedy nie bedzie tak mocno bil z fb i f wave
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Najpierw potrzebujesz osiągnąc 4mglv (albo iść z kimś, kto bedzie cie cały czas uhać)
Lv wystarczy 20 (ale musisz uwazac na combo bo możesz zginąć) Skille 55+/55+ Sprzęt: najlepiej fs, d-shield, k-armor, k-legsy, w-helmet Ja blokowałem na 18 lv ze skilami 50/47 spikesword, p-armor, p-legsy, dwarfen shield i s-helmet. Fajnie było ![]() Ale był lag i niezdążyli mnie uhnąć ![]() A smok już ginął ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Mma level 27 slile 65/64 k set waroir helmet dragon shield dragon hamer platinium amulet.
Juz blokowalem smoki tylko UH -ow troche szlo ale jak na pierwsze moje bloki to bylo elegancko. Mysle ze na 30 levelu bedzie juz super + skile musze wytrenowac do 70/70. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
|
![]() Po waszych wypowiedziach widze, ze bym rzezyl ze skillami 58/54 p-set, g shield, fs i, dark helmet i p legs, a ok. ile uhoof by szlo na 1 draga??
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Moim zdaniem na lvl 22 MUSISZ cały czas trzymać swoje hp na 100% bo kombo smoka inaczej cię zabije (masz 395hp, a kombo smoka zabiera ~380). Najlepiej jednak nabij do lvl 25 i wtedy niemal na 100% przeżyjesz
![]() Co do UHów to myślę, że BP będzie w sam raz.
#7 |
Buuuuu
|
![]() Zeby blokowac smoka to trzeba przedewszystkim miec ponad 500hp, skille nie wazne bo z lapy smok bije slabiej niz cyklop.
Na szyje lepiej wziasc dragon necklate (chroni przed ogniem). A tak pozatym to jesli masz skille ~60 i lvl 30+ to mozesz jako bloker isc z bronia 2 reczna nawet bo smoka trzeba zabic szybko zeby jak najmniej zrobil demaga. Na solo smoka na lvl 30 knight ze skillami 60/60 idzie ok 5 UH. W grupie lvl minimum 25 (bedzie sie tracic sporo wydajnosci UH), lepiej 30+lvl. Ilosc UH zalerzy od sily grupy, im szybciej zabija smoka tym mniej UH, ale tak od 200 demage (0 UH) do 3 UH.
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
|
![]() ok thx za pomoc to narazie moge o smoczkach pomazyc jedynie ^^
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj: