|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2008
|
![]() Wiem, że sorcem podobno fajnie się expi. O to właśnie mi chodzi... Wiadomo mi też, że z początku jestem skazany na cos typu roty itd. Mam kilka pytań:
-Gdzie można efektywnie expić sorcem 15 lvl, 10 m lvl na pacc (eq w miarę)? -Jakie eq nosić? Proszę o odpowiedzi, dodam ze to non-pvp bo z pvp mam niemiłe skojarzenia ![]() ![]() ![]() @edit Może poczekać na wyższy lvl do kupienia pacca... Do jakiego mam czekać i na czym mam expić wtedy? Ostatnio edytowany przez PewienFajter - 20-10-2008 o 15:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Lipsko
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Na non-pvp na FACCu i tak sobie nigdzie dobrzen nie poexpisz
![]() ![]() A eq nos jak najlzejsze ![]() Pzdr Ostatnio edytowany przez Lipus94 - 20-10-2008 o 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thx =**
![]() ![]() Na te larwy to z WOD? Cieszyłbym się jakbyś powiedział, gdzie te larwy są mniej-więcej xD... Ostatnio edytowany przez PewienFajter - 20-10-2008 o 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() nad Ankrahmun lub pod Darashia (za gorami)
sa tam dziury. sparwdz na tibia earth -> http://tibia.pl/earth |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thx wielkie =**
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() We shall never have friends if we expect to find them without fault.--------------------------------------------------- Pet products, dog bed, pet supply wow power level, WoW Power Leveling,
|
![]() |