|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Tak kiedys gaam z kolega jka byl umnie i mwoi ze zabil go kiedys Sir of legion ale od tego czasu go nei było na tibi patzrymy a tu sie wyłania człenio no to jeb i nic goniłem go z elvenbane do ab i pod depo SD za 205 wypalil i co.... i gosciowi z 10hp zostalo i uciekl
![]() Co do trafienie naprawde ciezko dzisiaj jakbymbyl w tej samej sytuacji dupnol bym e wave... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() zeby moc trafic z sd [i jakiegokolwiek czaru wymagajacego nakierowanie na gracza] gra musi dosyc plynni chodzic co na nasze warunki graniczy z cudem
potrzebne jest tez troche wprawy ale to juz swoja droga |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Masz racje jak sobie expowalem na amach i jakis knajt przyszedl ja do niego Leave. A on nie i mnie zacza klepac po 2, 3 ledwo go trafialem z hmm ale jakos szlo
do prawie zoltego zycia, ale jak trafilem z sd to pobiegl z czerownym i jak mnie widzi na amach to sie zmywa ... n/c coz za ciec... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2003
|
![]() LUDZIE! Przeciez wystarczy wlaczyc po prostu okno battle i nacisnac na cel! Z tym jednak nalezy uwazac, bo jak jest wiecej postaci w twoim polu widzenia to jedna chocby zniknie i trafisz w niewlasciwa osobe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Juz wam Gremlin napisal ze w postacie nie da sie ladowac z okna battle, tylko potwory, a wy dalej ciagniecie glupoty.....
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Ja ma taki sposób. Jak kolo biegnie po prostej to celować o jedno polę przed nim. Zwyklę się to udaje. Ja tak robie i działa!
![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Ja sam gram pallem i nie dlugo Sd uzywac bede. Ale sam z doswiadczenia wiem jak uciekac by nie zostac trafionym - wiele razy mi to wyszlo. utani hur i w rozne strony.Dla maga pozsotaje wtedy GFB.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2003
|
![]() Trafis z sd gracza na wyzszym lev poruszającym sie jest bardzo ciężko- najlepszym sposobem jest celowanie 1 kratkę z przodu, ale to i tak nie zawsze skutkuje, mozna probowac czarow obszarowych gfb(maly dmg troche:/) no i oczywyscie e wave
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Zawsze mozna trzy kratki przed gosciem (na modemie
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: DzW
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Finio
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Amera
Poziom: 82
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() ja tam raz kolesia zabilem bo mi ukradl plate armor z trupka i wtedy go zaczalem gonic a ze mial maly lvl i byl niedoswiadczony biegl prosto co sprowadzil go do kleski moj kumpel za to jest wycficzony jest takim malym mini PK choc mial powody by zabijac i czesto puszczal ff pod nogi i ps potem dokanczal robote z hmm lub gdy koles jush zaprzestal uciekania i sie zblokowal podchodzil i nawalal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
![]() |
![]() O chlopcze to masz mula 40 lv + i boh to zeby go trafic to musisz miec AWM z cs'a albo masakrycznego farta chba ze ziomus ma lagi hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2003
![]() |
![]() Te to jest Tibia i tutaj bez dewiacji CS'owskich, zwłaszcza, że nie każdy tutaj może wiedzieć co to takiego te AWM itd. Gadamy o Tibi nie innych grach.
![]() |
#16 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Jeśli masz naprawdę dobre łącze, to bez da się trafić.
Kiedyś pamiętam jeden paladyn mnie zaczął atakować, jak se robiłym runy (pewnie myślał, że jestem AFK na makro ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Z tego , co ja wiem, niemozna bic ludzi z run ( w okienku battle)
Szkoda ![]() wtedy łatwo by sie ich zabijało ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Dlatego nie można bo było by za łatwo.Zawsze moża poćwiczyczyć walenie z runek,kupujesz lmm robisz ich kilka a twoj znajomy ucieka.Jak nauczysz się walić lub kumpel zejdzie do red uh i zmiana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() ja goniac jakiegos gracza wale na ziemie ale nie w niego tylko przed i w czasie zani run wystrzeli to gosciu wchodzi w to pole i dostaje....najgorzej gdy chodzi slalomem ale w ten sposub mam wieksze szanse na trafienie........
ja tez kiedys ognilem pk i doszlismy do ab.......tam wlanolem z hmm i nietrafilem w osobe ktura gonlem ale w przypadkowego typa on mi oddal raz z hmm i pomugl wteyd mi dobic typa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |