|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2008
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: BiG
Poziom mag.: 54
|
![]() Witam.. Chciałbym zmienić telefon. Mam SAMSUNGA D900i. Otóż , że ten telefon działa mi na nerwy (obudowa trzeszczy , klawisze trzeszczą) chciałbym się go pozbyć. I tu moje pytanie : jaki telefon byłby alternatywą dla D900i ?? Ile dostanę za mojego SAMSUNGA + kabel USB + karta pamięci 1GB ?? Telefon używany niecały miesiąc. Praktycznie nówka. Nie ma śladów użytkowania.
Gwarancja na telefon - 2 lata. Proszę o pomoc. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Najlepiej udaj się na forum GSM albo jeszcze lepiej - do komisu. Ew. do paru by porównac ceny.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Natomiast ja bym na twoim miejsciu zamienił na SE K800i (taka sama cena, więc nie wiele dopłacisz. ok.30zł), albo Nokia 6300 (ciutke droższy). |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, kup cos lepszego u CHandlarza.. Ja chce znowu mojego d900i, moj osobisty sie zgubil :<
Sam szukam czegos ciekawego do 600 zl..
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Polecam tę Nokię, mam ją od dłuższego czasu, jedyny minus to słaba bateria.
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 22-10-2008 o 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Dostanę 400 zł ?? Nokia 6300 odpada. Slaby aparat i to taki "cegłofon". Może coś innego byście polecili , żeby mało dopłacić ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() nokia 3310. mam ja od zawsze, nic nigdy z nia nie bylo, bateria dalej trzyma tak jak powinna. mam tam inna karte wsadzona, tylko do odbierania. gorąńćó polecam.
![]() |
#8 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() wymien na jakis z rodziny se
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Jaki na przykład ? Co proponujesz ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() k800i, akurat mam na sprzedaz ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Hail 6100 & 6030!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() A najlepiej, tak jak juz ktos napisal - udaj sie na forum GSM. Tam znajdziesz wieksza ilosc specjalistow, niz tutaj
![]() |
![]() |
![]() |