|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2008
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Unitera
Poziom: 40
Skille: *80/65*
Poziom mag.: 11
|
![]() Witam.
Od 2-3 dni zaczyna mi Neostrada nawalac tzn. mam częste lagi na Tibi, strony otwieraja się 2x dłużej, szybkośc transfery sciagania bardzo spadla . Czym to moze byc spowodowane ? Mial ktos takie problemy juz ? W razie czego : Szybkosc - 1 MB Zamieszkanie - Wielkopolska |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Też mam problemy z Neo, zaczęły się one w połowie września (pierwszy rzaz od 2 lat), więc do nich zadzwoniłem i powiedzieli, że "mają awarię" i do tego czasu ciągle to "naprawiają".
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() Problemem jest sama Neostrada... ale rowzniez mogles przekroczyc limit transferu danych
@Edit: @Down: Mój błąd xD Ostatnio edytowany przez Capality - 25-10-2008 o 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Z tego co pamiętam od roku żaden dostawca internetu nie ma limitu pobierania danych.
Miałem neostradę i pamiętam, że awarie zdarzały się. Nawet często..: /
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Mam neonówkę i jakoś na nią nigdy nie narzekałem (po za pierwszymi miesiącami, ale to było parę lat temu).
Na przyszłość, pierwsza rzecz jaką powinno się zrobić w takim przypadku to po prostu zadzwonić do TP i spytać się "co się dzieje?!?"
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() To nie wiesz jak Play teraz ludzi wkręca xD ? 4 giga za 45 złotych, najtańszy szybki internet ;]. Oczywiście te 4 giga to transfer ... Żal mi tych co sie nabierają szczerze mówiąc ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Szukaj mojego poradnika, moze to Tobie pomoze, a jak nie to wysadz centrale, bo masz jakas stara heh.
Pozdro
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Fallen Angel
|
![]() Ja mam neo i ostatnio w sierpniu awaria, pierwsza od dwoch lat.
Jesli spada ci transfer, to sprawdz sobie najpierw kompa, zamiast dzwonic do providera. W XP start->cmd-netstat -a. Jesli polaczen TCP bedziesz mial wiecej jak 15-20 to znaczy ze masz syfu mnostwo na kompie. Oczywiscie wczesniej wylacz wszystko co korzysta z neta.