|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Krzesło przy kompie
![]() |
![]() Jako że dopiero zacząłem bawić się grafikami, chciałbym wam przedstawić moje pierwsze itemki, w większości nieudane, lecz może wy inaczej ocenicie =)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo prosze o opinie i porady dotyczące moich grafik...podkreślam, że dopiero zaczynam xD Ostatnio edytowany przez Mr LaMeR - 19-12-2004 o 00:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() ehkm... Topic mnie rozwalił
"Bardzo pierwsze..." topic@ BARDZO słaby cień (jest tam coś takiego wogule ???), cień jest także zatamowany (o ile tam jest) przez dużą ilość duperelek z Włoch ! Pierwsza grafa jest najlepsza A co do Polskiej Tarczy (lub Wypolerowanej Tarczy... Polish ma 2 znaczenia w Angielskim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mi tez sie nie podoba Polish shield i tez nie wiem czemu xD
Wreszcie wiem co robie zle-wszystko ![]() PS. Jest taki ktoś kto potrafiłby DOBRZE zrobić tarcze z orłem białym? Bo to ciekawy motyw przeciez =) Ostatnio edytowany przez Mr LaMeR - 18-12-2004 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Ja gdzieś w swojej "pracowni" miałem (a przynajmniej robiłem) tarcze z polskim orłem do husaria set xD Mogę jeszcze raz narysować i zobaczę co wyjdzie
@topic 1 grafa ładna a najmniej udana moim zdaniem to dragon armor |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Re:up
Czekaj czekaj, to dragon armor najmniej udany, a pierwszy mieczyk to pewnie ten ładny? =/ A nad armorem najbardziej się męczyłem... Bardzo chętnie zobacze cały "husaria set" twojej roboty ![]() |
![]() |
![]() |