|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Film pokazuje przebieżkę 36 rpka i 35 msa po expowiskach , miedzy innymi :
- zamek ab - elfy pod ab - demona szczęście do loota oraz bloknięcie 36 rpkiem Dla . http://tibiacam.tv/get.php?h=af3c68c...870f48b1c9be44 pozdro od Liptona; > |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myślałem że to będzie twój film a tu jakieś brazole.
Trochę długawy i nudnawy. W miarę fart;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Filmik był by o wiele lepszy w wykonaniu polaków
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() nie bądźcie rasistami ; ||
szczerze brzydzę się nimi ich zachowaniem i tekstami. dla mnie nie ma wyższych , wszyscy są równi. pozdrawiam Lipton. p.s. nie zacznijmy się tylko kłócić to nie będzie to niczemu służyć ; > Ostatnio edytowany przez elipeton - 07-11-2008 o 21:46. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Czy ty nie zauwazasz nieprzyzwoitego zachowania br ? czy ty nie widzisz ze oni zachowuja sie najgorzej jak sie da ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() I ZACHOWUJĄ SIĘ NAJGORZEJ JAK SIĘ DA. ALE TO ICH SPRAWA , MOŻESZ NI ZWRACAĆ NA TO UWAGI JAK CI SIĘ PRZESZKADZA. I NIE KŁÓCIĆ SIĘ BO TO NIE DO TEGO DZIAŁ TO RAZ , A DWA : PO CO ? Ostatnio edytowany przez elipeton - 07-11-2008 o 21:58. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Imię: Pavel Knights
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja napisałem tylko ze filmik ciekawiej ogląda się jak wiadomo o co chodzi a ktoś zrobił z tego małą kłótnię
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: Bedrock
Wpisy bloga: 2
Imię: Fred Flintston
Świat: Prehistoryczny
|
![]() A czy ktokolwiek obraził tutaj kogoś, chyba tylko Ty i Elipeton, używając słowa "rasiści" (zdaję sobie sprawę, że Twój post mógł być ironią, ale musiałem kogoś zacytować aby wyjaśnić sprawę)
Cytuj:
@TOPIC Fajny film. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() #up
bo dla mnie takie zachowanie na forum jak i wypowiedzi są przejawem rasizmu. A jestem stanowczo przeciwny niemu , nie wiem może Ty lubisz jak ktoś Cie obraża z powodu iż jesteś Polakiem, Twoja sprawa. To forum 3ba uleczyć bo na razie to wielkie g__no . pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() Mówiłem o polakach grających w Tibie. Chodziło, mi o to, że polak w takiej sytuacji zachowałby się gorzej. Polacy pod względem gry w Tibie są najgorszymi plebsami jakich widziałem(nie wszyscy). Ofc to tylko moja opinia
Pozdrawiam Cery. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
@topic Jak fart to fart, mogło być gorzej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() ^up
to polecam Bilobil na pamięć. pozdro ; )) |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Dlaczego nie podniósłbyś takiej wrzawy jak by na tym filmie byliby Polacy? Jakby ich (Polaków) ktoś nazwał głupkami, pewnie byś się nawet nie odezwał. Ja obelgi typu "oni są głupkami" i "BR-y są głupkami" traktuję jednakowo, z powodu ich zerowej wartości merytorycznej. Prościej - można nazwać kogoś głupkiem na podstawie jego wypowiedzi/intelektu, a nie można (tzn. idiotycznie kwalifikuje się to pod rasizm) nazwać kogoś głupkiem na podstawie jego narodowości. Dlaczego, skoro np. narodowości są równe względem siebie (więc żadnej różnicy nie robi to, czy nazwiemy kogoś BR-em)? Taki cytat na koniec: "Gdy jako anty – rasista powiem, że w Państwie Polskim, które powstanie na grobie n – tej "Rzeczypospolitej", Żydzi nie będą mieli większych praw niż Polacy – to może ujdę z życiem... ale jeśli powiem, że "Żydzi nie będą mieli większych praw niż Cyganie" – to podniesie się wrzask oburzenia; a przecież zdania te mówią to samo!" Przepraszam za offtop. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ad.1 Od dziś jesteś Pan jasnowidz nieprawdaż ? Co jak co ale kultury nie zachowam i napisze , że to chyba " z dupy '' wziąłeś ; F ad.2 Jasnowidz? Chcesz mądrzejszego niż jesteś ? POWIEDZ , w zasadzie napisz : Wyładowujesz swe emocje , kompleksy na forum ?? Prosta zasada , dział filmy czyli : Oglądasz Zostawiasz pozytywny lub negatywny komentarz lub odczucia co do filmu? Lub też po prostu oglądasz ale nie zostawiasz komenta . To dział filmy a nie rozmowy w toku. |
|
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@DOWN Ciekawe, czemu spodziewałem się akurat takiej reakcji. Pozdrawiam nawzajem! Ostatnio edytowany przez Fred_Flintston - 08-11-2008 o 17:06. Powód: ble |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Gó_no wart to jesteś ty dla mnie i skończ te jałowe gadki proszę cie.
Jak już chcesz taki elo elo to nie mówię a piszę . Rzeczywiście nie zacząłeś ale go skutecznie chcesz widzę ciągnąć. Co człowiek nie wrzuci na forum zawsze wybuchnie kłótnia o kij wie co , a taki internetowy napinacz jak Ty zawsze ją podjudzi. Jak nam Pani mówiła w szkole jak ktoś Ci przeszkadza traktuj go jak powietrze. Wiec nie poć się już i przestań spamować bądź co bądź w moim temacie . pozdrawiam . I APELUJE DO MODERATORÓW O USUNIĘCIE POSTÓW NIE ZWIĄZANYCH Z TEMATYKĄ FILMU. Ostatnio edytowany przez elipeton - 08-11-2008 o 17:07. |
![]() |