|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: RYBNIK/POLSKA
|
![]() 1: Przedewszystkim musisz zalozyc konto na innym serverze np na :www.republika.pl
2:Jak juz załozysz tam konto to musisz rowniez załozyc swojom strone www. 3:Jak juz zalozysz swojom strone np: www.mijekonto.republika.pl to wybierasz zakładke wizytówki i wypełniasz wszystkie pola 4 ![]() 5:Jak juz obraz bedzie widoczny na wizytówce to wtedy naciskamy prawym przyciskiem myszy na obraz i dajemy wlasciwosci i kopjujemy sciezkie <czyli adres waszej stronki www. tam to bedzie pisac cos takiego [http://tibia.pl/forum/newthread.php?do=newthread&f=24# 6:Jak juz to zrobimy ti przechodzimy na forum i naciskamy na przycisk wstaw obrazek i wklejamy w pole to sciezkę i juz obrazek powinien byc widoczny 7:Wrazie jakis problemow prosze pisac ![]() ![]() ![]() ![]()
MANCHESTER UNITED THE BEST CLUB ON THE WORLD ![]() ![]() ![]() ![]() MANCHESTER UNITED RULEZZZZZZZZZZZZ [IMG] http://img.photobucket.com/albums/v626/honamut/logo.jpg[/IMG] Ostatnio edytowany przez honamut-druid - 14-12-2004 o 21:45. Powód: BŁEDY SORKKII |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta... a ja powiem tak:
1. Wchodzimy na www.photobucket.com 2. Wciskamy <signup> i zakladamy konto 3. Po zalozeniu konta logujemy sie na tej, ze stronie 4. Tworzymy sobie albumy zeby screeny byly posegregowane, lub odrazu je wrzucamy... mysle ze nikt nie bedzie mial problemow ze wrzucemiem screenow, wbrez pozorom jest to banalne ![]() 5. Zamieszczamy je na forum w ten sposob [img] tutajlink [/img] Oczywiscie honamut-druid rowniez ma racje(!!) ale wydaje mi sie ze tak jest prosciej. Peace =) |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() nie jestem specem od wstawiania zdjęć na forum, ale republika jest podobno niezbyt dobrym serwerem do wstawiania zdjęć (bo często jest m.in. transer przekroczony itp)
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Ta... a ja powiem tak:
WSZYSTKO 100x dokładniej jest opisane w przyklejonym temacie. @Topic Nie zakłądamy żadnych głupich kont, nie mamy żadnych głupich limitów transferu, dodatkowo niedawno serwis ten udostępnił *.bmp. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 14-12-2004 o 21:43. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
|
![]() Co Wpisac w zip code????
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: RYBNIK/POLSKA
|
![]() ![]() ![]() A GDZIE MASZ KONTO JAK NA REPUBLIKA.PL TO NIE POTRZEBA ZIP CODE BO TAM JEST ŁATWO SCREENY ROBIC ALE JAK MASZ GDZIE INDZIEJ KONTO TO NIEMAM POJECIA JAKI KOD MA BYC BO TEZ PRUBOWALEM ![]() ![]() I DLATEGO NA REPUBLICE ZROBIŁEM KONTO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()