|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rafigus
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 150
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Witam,
mam 30 elite knighta, skiluje go na slimach, ale niestety (server no-pvp) sporo ludzi ubija slimy przez co trening jest nieefektywny. Chcialbym sie przerzucic na gargulce, mam dobre eq (drugi char): dsm, mms, c legs, d helmet, aol, boh. Od jakiego shieldinga moge tam skilowac? Tak zeby do leczenia sie wystarczaly mi 2 bp manasow na godzine. Pytam, bo nigdy nie skilowalem na gargulcach. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() gargulce bija naprawde miernie, słabiej niz slime
@down: nie wierzysz mi? ![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 12-11-2008 o 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2007
Lokacja: Premia ROx :)
Imię: Divine Cactus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Premia 4ever
Świat: Premia
Poziom: 200
Skille: 113/85
Poziom mag.: 24
|
![]() Problem nie jest w tym jak mocno biją ciebie tylko czym ty musisz je bić żeby przebić ich obronę xD
Najlepiej lurować po 3 gargoyle do pokoju z TP na wszelki wypadek. Weź kilka broni i wypróbuj je. Ja na 82 Axe używam broni z atk. 15. Ostatnio edytowany przez Rooo - 14-11-2008 o 16:26. |
![]() |
![]() |