|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
|
![]() Witam, chciałbym się dowiedzieć czy opłaca się od czasu do czasu odwiedzić wyverne w celu wylootowanie wyvern fang. A jeśli się opłaci to na jakim lvl i z jakimi skillami (jestem knight). Bo chyba z runkami to 20-25 wystaczyć powinno (oczywiście mówie tu o pojedyńczym respie, a nie expieniu na tym mobie).
W sumie to Wyvern Fang to dobra broń do tego 30 lvl. Tylko mam dylemat, inwestować w runki i potiony a następnie liczyć na los szczęścia, czy może jednak poprostu kupic ten oręż. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Radze kupić bo, żeby go wylootować potrzebujesz MNÓSTWO szczęscia.
Ale to twój wybór. Level to powyżej 25 powinien starczyć. I pamietaj miej zawsze mane na exane @down. Ja na 28 lvlowym Palku na wyvernach [na PoH] mam 0 waste, a czasem poleci WoI albo coś Ostatnio edytowany przez Ju(L)eK - 06-11-2008 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() "Wywerna" i "opłacać" to dwa sprzeczne słowa.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
Stan: Niegrający
|
![]() skonojne dasz rade tylko wyvern fang leci bardzo rzadko ale nie zamonij o manie na exana ja raz zapoiolem o namie i pdlem na 27 przez to wielem molo potow i je zuzylem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Musisz być wielkim szczęściarzem żeby wylootować fanga
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() szkoda kolego zachodu
![]() wyvern fang leci na tyle rzadko ze ci sie zbrzydnie huncenie tego ![]() no ale dla sportu mozesz posiedziec ![]() 25 lvl skille 60/60 spokojnie starcza to ubicia tego tylko miej zawsze mane na exane ![]() ja osobiscie bylem szczesciarzem i zloocilem wyvern fanga i woi z wyverny ale to godziny dlugie spedzonego czasu ...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() Kup lepiej na trajdzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pain ball
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 27
Skille: 13/20
Poziom mag.: 23
|
![]() ja chodząc na of co rusz odwiedzałem skałę z 3 wiwernami- bedzie z 4-5 razy na dzien(12-15w) i gdzies tak po tygodniu zdobyłem mieczyk- 80-100 wiwern ubij, nawet zakładając że zejdzie Ci pot/2sztuki to jesteś 2-3k do tyłu.
szkoda zachodu, kup to, wyjdzie na jedno a więcej poexpisz normalnie