|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Witam
Z tytułu wiadomo że będzie mowa o mieście Venore ( na którym się znajduje) Mam pare pytań ale prosze o odpowiedzi sprawdzone a nie wymyślone ! Gdzie szukać potworów ? Jakich można spodziawać sie potworów ? Gdzie najlepiej iść ? Gdzie najlepiej nie iść ![]() Czy zostać na Venore czy przenieść sie gdzieś indziej ? Czy ceny są mniejsze/większe niż gdzieś indziej ? Poziom PK-owania mniejszy/większy niż gdzieś indziej ? Ocena ogólna dla Venore z porównaniem do innych miast ? Dodajcie swoje pytania... I cenne odpowiedzi na pytania których tu niema... Przypuszczam że moje pytania i wasze odpowiedzi stworzą poradnik dla wybierających sie na maina ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
potwory: na około veno są: "bagienne trolle", "roty", "czasem gs", "eee.... dales sprawdź sobię mapkę respa bo niepamiętam) najlepiej iść: nie wiem najlepiej nie iść: na niższym lvl nie wychodź z venore przednią bramą bo tam może być gs "zostać w ven~?" - jak masz niski lvl to idź do ab(mało pk, zależy od serva)), tam są trolle, lub do cn. tam bugi ale dużo pk ceny": sprawdź na www.tibia.pl ceny w sklepach, pk przynajmniej na lunarze jest doś sporo(głównie low lvl red skull ale są też polacy :/) no wiesz...veno jest dobre dla sorców, drutów bo zaraz obok dp jest woda do rybek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure
Stan: Rookstayer
Imię: Evil Orshabaal
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
![]() |
![]() poszukaj dokładnie...bo ostatnio robilem tu tak isam temat..nie zasmiecaj forum tylko szukaj!
|
![]() |
![]() |