|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dziś jest zebranie rodziców i ja niepowiedziałem mojej mamie o tym bo nichce żeby shła bo mam pare zagrożen... i właśnie ma przyść dziś mama mojego kumpla i ona wie o tym zebraniu, ale dziś gadałem z tym kumplem i mówiła jego mama że nie idzie na wywiadówke... więć myślałem że mama sie o niczym niedowie. Ale potem dowiedziałem sie że chyba przychodzi do mojej mamy mama tego kolegi, i sie boje czy powie mojej mamie o zebraniu.
Ja niechce żeby moja mam sie dowiedziała ! Co robić ? Ostatnio edytowany przez Dj Nekro - 16-12-2004 o 14:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Po 1 edytuj posty. Po 2, przestan grac w tibie tylko sie uczyc to nie bedzie zagrozen. Po 3, trzeba bylo powiedziec mamie, porozmawiac z nia?(jak by dala tobie zakaz na kompa to moze zaczol by sie uczyc) a tak to teraz albo mozesz czekac na to co bedzie, albo wytlumaczyc mamie sytuacje i jej wszystko powiedziec. Decyzja zalezy od Ciebie...
![]() |
#3 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Powiedz mamie o zagrożeniach & zebraniu-i tak się kiedyś dowie a im wcześniej tym lepiej.
Rozegraj to mądrze"Mamo jest dzisiaj zebranie rodziców u mnie w szkole""WIesz ma X zagrożeń.........<tu dostajedsz ochrzan>........." Oszukiwanie nic nie da. NApewno dowie się o zagrożeniach....kiedyś. Jeżeli naprawdę boisz się powiedzieć o tym idź do mamy swojego kolegii i powiedz, żeby nie mówiła o zebraniu...jak się uda będzies miał trochę czasu. ALe uważaj, wychowawca może zawiadomić twoich rodziców telefonicznie.....a wtedy kolps na całej linni.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
![]() |
![]() @gewof
racja topic Jak powiesz to moze nic ci sie nie stanie , ajak nie to radziłbym ci traz jak najdłużej pograć bo może być kiepsko ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() 1) skasuj se acca w tibii
2) tak na moje oko to ja bym był miły dla mamy tego dnia wręcz wazelina ![]() 8?) tylko uważaj i wrazie czego zrób unik, ale nie oddawaj, tylko się rozpłacz i udawaj skruche |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Widzisz... nie dotrzymales obietnicy wiec musisz teraz poniesc tego kare :/ Radzil bym powiedziec o tym samemu zanim twoja mama dowie tego od kogos innego bo wtedy bedzie jeszcze gorzej...
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() po 1:Nie rospaczaj może źle nie bedzie
po 2:W szkole mogłeś wychowawczynią przekupic(to dla jaj) i po 3:Co za kare dostałeś jeżeli do pojutrza nie odpowiesz to uznam ze na kompa
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() Nie mówienie tak istotnych rzeczy rodzicom można przełorzyć na tibie:
Masz 30 Master Sorc, jest dzień Bugów i z co 3 demonów wypda Mpa. Nie ma kto ci blokować, to idzesz sam. Ryzyko duże, ale jaki może być zysk... Teraz jak jest w rl: Masz 4 zagrorzenia, jest zebranie. Ale za 3 minuty przyjdzie koleżanka mamy. Nie mówisz nic, bo mogą nie poruszyć tego tematu. Ryzyko duże, ale jaki może być zysk... A spójrz na to tak: Oddajesz gp koledze któremu byłeś coś winny, chwilowo nie masz pieniędzy, ale polepszyłeś swoje przyjaznie ;] W rl: Mówisz mamie o tym, dostajesz ochrzan i szlaban, ale i tak jest lepiej. Pomysl o tym.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Ja na twoim miejscu wyjechałbym na parę dni do dziadków^^. Poczekaj parę dni i mamie powinno przejść
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
Lokacja: Gliwicce
|
![]() Nie będzie tak źle ja w III Gimie miałem 4 zagrożenia ( po prostu nie chciałem sie uczyć ^^ ) i powiediza.łem o tym matce... opiernicz niezły i miesięczna kara na komp
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Vegefa maly offtop zrobil =]
![]() Ktos napisal, ze do dziadkow... kiepski pomysl =] Przyn. w moim domu by sie nie sprawdzilo ^^ ("poszukiwany, poszukiwana") Ja radze powiedziec :/ U mnie bylo zebranie, pozniej kartke ocenami mi pani dala(mojej mamy nie bylo[ciagle pracuje]), zebym mamie dal :/ Wczesniej karteczi sie wyrzucalo, ale tym razem sie doczepila o nie podpisanie :/ No to pokazalem xD Wypieli mi kompa na... 1 dzien ^^ I zaczalem sie uczyc i teraz 5 sie wsypuja =]
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2004
![]() |
![]() ja mam podobna sytuacje otoz dostalem dzis kartke z ocenami ;p
niemam zadnych zagrozen nawet zadnej 2 niebede mial ale jest problem jestem sam , niemam obowiazków (w pewnym sensie) poprostu mam swietnie niestety rodzice sa dosc wymagajacy jezeli chodzi o nauke i z karami tez (ostatnio dostalem kare bo tata podejzal na gg ze napisalem ku*** =2 tygodnie bez kompa tylko nauka )wiec niechcial bym ich zawiesc a dla ciebie mam sposob ale bardzo trudno wytrzymac go ![]() wymyslilem go w 4 klasie ![]() ![]() polego ono natym ze powiesz o wszystkim mamie = szlaban powiedzmy dostaniesz szlaban na 1 miech wyuczysz sie , napiszesz dobrze testy klasowy itd odwolaja ci ![]() ![]() i w jakos poprawia ci ocene (ja tak wskoczylem z 3 na 4 + ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Powiem tak:JESTES DEBILEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba NAJGLUPSZA rzecza jaka mozna zrobic w takiej sytuacji jest zatajenie. Qrwa mac, jak mozna byc tak ulomnym?!?!?!?!?!?!?!?! Za 5 minut mam cie... Eeee... Widziec( ![]() A teraz wylacz tego pieprzonego MMORPGa(mowie o Tibii) i DO KSIAZEK!!!!!! NATYYYYCHMIAAAAAAAAAAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Nowy Sącz
![]() |
![]() A ja mam tak, kiedyś nie grałem w Tibie to się cienko uczyłem, a teraz jak gram to uczę się lepiej i mam lepsze oceny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Felix the Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Soul Hunters
Świat: Samera
|
![]() To mas problem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() @OffTop:
Aaa.. wypas. A chcecie sie usmiac ? Mam na polrocze same piatki i czworki, ale mam JEDNA 3 z historii. I za ta jedna 3, nie moge grac na kompie w dni powszednie (pon.-pt.).. moi rodzice sa psychiczni. Ludzie z mojej klasy maja po 6-8 zagrozen na semestr, a ja mam jedna 3, to juz nie bede sobie gral ![]() @OnTop: Lepiej powiedz i to od razu. Jak to sie przeciagnie i matka pojdzie na zebranie (automatycznie sie dowie o ocenach), to pozostaje Ci tylko schowac sie gdzies w domu, albo jak jestes honorowy, to czekac na matke.. ale ja bym powiedzial od razu, bo potem bedzie masakra! |
![]() |
![]() |