![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() [edit: rok 2007]
W związku z odświeżeniem tematu, podaję tutaj dla wygody nowe (aktualne) adresy do pełnej wersji programu: http://www.**************/file/ykgtb1 (thx for Zillek Edonek i Kuraj) http://mihd.net/grhfop http://www.badongo.com/file/2168942 http://www.content-type.com/-1322638454/hm2*****.htm (thx for Zillek Edonek) Nowy pierwszy post po odświeżeniu topicu (31 sierpnia 2005): Witam! Topic stary, zakurzył się w odmętach naszego kochanego forum. Więc biorę narzędzia, i wykopuje go z odległej strony działu: "O wszystkim i o niczym". Dlaczego? Wydaje mi się, że topic poprostu został zapomniany, wiele osób nie miało okazji się zabawić programem, i wogóle. A najważniejsze jest to, że mam dla Was PEŁNĄ WERSJĘ HEROMASHINE2 z RapidShare za free!!! Specjalnie dla Was, odnaleziona wersja nie zawirusowana (była masa zawirusowanych na eMule). Skanowałem MKSVir z najnowszą bazą, Avast!'em oraz NortonAntyvirus'em. Mam to już długo, ale przypomniało mi się, że wiele osób pożądało tego. Więc spakowałem, umiesciłem na RapidShare i... macie!!! Oto linki: Pakunek nr. 1 Pakunek nr. 2 Pakunek nr. 3 Pakunek nr. 4 Instrukcja: Rozpakować te WSZYSTKIE (jest kilka, bo na Rapid duże pliki nie wchodzą...) pliki do TEGO SAMEGO FOLDERU! Robimy folder "Hero Machine2" i tam rozpakowujemy foldery/pliki. W głównym folderze powinno być 7 folderów i 7 innych plików. Mam nadzieję, że Topic na długo zagości na pierwszej stronie ![]() Pozdriawiam, Thimburd Stary pierwszy post (10 marzec 2005): Wyszperałem w sieci ten świetny program do robienia swoich Bohaterów! Ten program jest naprawdę świetny ![]() Thima, fajna laska ;P ![]() Thima w kolorze (Kolorowanie mi jakoś nie wychodzi ![]() ![]() Tutaj szkielet ![]() ![]() Wampir naszych czasów: ![]() Mutant ![]() ![]() I w kolorze (kolorowanie mi chyba nie wychodzi ;p): ![]() Minotaur: ![]() Wojownik-Mag: ![]() Współczesny Demon: ![]() Mniam ![]() ![]() Kobieta-Pająk: ![]() LINK DO PROGRAMU: http://www.ugo.com/channels/comics/h...romachine2.asp
Ostatnio edytowany przez Thimburd - 12-02-2007 o 18:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() OMG
http://www.ugo.com/channels/comics/h...romachine2.asp Sorry, ze nie dałem wcześniej ![]() ![]() Wykombinujcie jakiegoś Bohatera i dajcie foty ![]() PS Na początku się ładuje, co może troszkę potrwać. Poczekajcie chwilę. Potem wystarzy wybierać z listy przedmiot/część ciała, co się automaczycznie wstawia w postać ![]() PS Będę walił all foty do pierwszego posta ![]()
Ostatnio edytowany przez Thimburd - 10-03-2005 o 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Suuper... Wygląda bardzo dobrze. Szkoda, że czarno-białe. ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kolorować też sie da, ale mi to jakoś nie wychodzi. Mi się bardziej podobają takie szkicowate
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi się baaardzo podoba.Stworzyłem stworka ale coś nacisnąłem i ...poof,ale zdążyłem wyddrukować
![]() mi de best plx
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() A o to mój Mag(?)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Fajny programik nawet
![]() Ma wiele opcji, można naprawde szczegułowo tworzyć rysunki. @Thimburd: Gdybyś malował w wielu kolorach, miał być ładniejsze kolorowanko ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Vamerian:
Ten twój mag jakiś taki bidny jest ![]() Topic: No programik fajny ![]() ![]() ![]() Oto moja postać Avagra (nie będe zdradzać detalów ;D, zostawie to na moje opowiadanko... dłuuuuuuuuuge ) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nieobecny.
|
![]() ![]() ![]() Po prostu mój wymarzony charakter RPG: Serafin, mag w smoczej zbroi łuskowej, jakaś fajna laska w łapie i idziemy kosić co sie da :> (szkoda że ten płaszcz wszystko przysłania ![]() LET'S BURN!!! ![]() Ostatnio edytowany przez $corcerer - 11-03-2005 o 15:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
![]() Moj bohater
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Kaldrick Darkblade.
![]()
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() ![]() Silvanis Ertis Pół Elf, Druid & Wojak Z klanu Niebiańskich Smoków, bohater powieści "Cryształy Chaosu" alias "Casting Fantasy" ![]() ![]() Burak* U-Rak Ork, Wojownik Jakiś tam orkowy przybłęda, pewnie to on zginął na początku "Kryształów Chaosu" ![]() ![]() --------------- *- Burak U-Rak nie ma nic wspólnego z rolnictwem i samoobroną. Burak U-Rak jest nazwą zastrzeżoną by: Wieszok i może być stosowana do woli, gdziekolwiek.
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 10-03-2005 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() ![]() Oto rycerz3000 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() ![]() Elfka ![]() Krasnolud Przyszłości (tej giwery w prawej ręce prawie nie widać ![]() ![]() Wampirzyca (w sumie troche za bardzo podobna do elfki ![]() ![]() Pogromca Smoków (jak widać z jednego smoka nie starczyło mu łusek na cały pancerz) Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 10-03-2005 o 19:38. Powód: Nowe obrazki |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() Guess who? ^_^ Trochę go przerobię i dam nowego. ![]() @down Sorry. ![]() ![]() Demon Skeleton ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 10-03-2005 o 17:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Ej, jak już kolorujecie, do dokładnie a nie na odwal się, to głównie tyczy się Shana choć i inni zasługują za zlinczowanie
![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Katowice
|
![]() ![]() Mr. LoL ![]() Specjalna zdolnosc: Potrafi wypic 100 butelek piwa w 3 minuty ![]() ![]() Buhahahaha Matrixa zrobilem ![]() ![]() Cosjakby pol smok pol czlowiek ![]() ![]() Podroba Wolverina z X-menow ![]() ![]() Jakis taki kapitan statku ![]() P.S. Program zajefany jak co. Mozna by se do rpg makera robic ![]() Ostatnio edytowany przez Ziven - 10-03-2005 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Rpg Maker? Hmm... Świetny pomysł! Naprawdę! Zrobię parę takich herosów i siup do gry. ^_^ Shan hood version: ![]() Hulk: ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 10-03-2005 o 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Havoc, czyli odgrywany w systemach RPG współczesnych (m. in. w Wampirze) upadły łowca wampirzych głów. ![]() A to nieudany mag, Ghost "Nieudany" Grumbellgast, grany w systemach RPG fantasy. Chciałem mu dać do lewej ręki jakiś fajny sejmitar, ale nie było...
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 10-03-2005 o 17:55. |
![]() |
![]() |