|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2008
|
![]() Witam. Czy ma ktoś program do wyciagania obrazków z pliku tibia.spr ? Jak tak to prosze zeby wrzucil na rapidshare lub jak macie to dajcie link najlepiej z jakiejs zaufanej strony bo ja nie moge znalezc :/ Dzieki
![]() ok juz znalazlem. jakby ktos szukal to http://www.softpedia.com/get/Multime...e-Editor.shtml Ostatnio edytowany przez Drizzek - 25-11-2008 o 18:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Pyskowice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seri Toonbra
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tempus Nosturm Est
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 16/25
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() końcówka .spr to prawdopodobnie jakiś trojan i na przyszłość uważaj co ściągasz
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Ja to kiedyś miałem ale wykasowałem.naprawdę google nie gryzą ja znalazłem w goglach ale nie pamiętam jaka to była stronka.$eri tibia.spr to nie jest trojan przecież to jest plik do tibii bez którego się nie uruchomi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Pyskowice
Imię: Seri Toonbra
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tempus Nosturm Est
Świat: Secura
Poziom: 123
Skille: 16/25
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Kurde nie zauważyłem wiem że jak na allegro wstawiają zdjęcia to od razu mi antyvir krzyczy że to jest zue
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2008
|
![]() Z tym trojanem to chodzi wam o . s c r. Dobra juz znalazlem ten program na softpedia.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() (sorry za napisanie tego posta, ale nie moglem sie powstrzymac)
Cytuj:
Cytuj:
a tak poza tym to: xDDDDDDDD ------ tu konczyl sie moj post, ktory zostal usuniety po okolo minucie od napisania (za ktorego tez dostalem warna), wiec zeby jakis przewrazliwiony mod z mania usuwania postow nie wlepil mi kolejnego warna za rzekomy spam, specjalnie dla ciebie znalazlem to: http://rapidshare.com/files/15766120...1.2*********** z http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=146669 edit swoja droga, wyglada to dosc zalosnie, bo innych 5 innych postow w tym temacie rowniez mozna uznac za spam, a warna dostalem ja, wiec moze pora zaczac czytac cale tematy, a nie tylko pierwsze i ostatnie posty w nich edit2 @down a najsmieszniejsze jest to, ze mojego postu nie bylo juz po MINUCIE, a tymczasem niektore tematy z prowokacjami albo keylogerami potrafia przetrwac cale tygodnie Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 25-11-2008 o 16:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23
![]() |
![]() @up
Tak znam to. Ja dziś dostałem 3 punkty za wyraz "rzułfie"... @topic (tak, tak, żeby zaspokojić modów) Ja chciałbym ze swoiej strony dodać, że wszelkie ingerencje w clienta tibi jest nie zgodne z jej zasadami.
![]() |