Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-11-2008, 01:00   #1
Lupje_Predzle
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 11 2008

Domyślny Aldora war movie (wmv)

Witam !

Potrzebuje bardzo filmik z wojny na aldorze , a ponieważ nie mogę go znaleźć zwracam się do Was o prośbę pomocy.Kilka wskazówek dotyczących filmiku

-początkowa (albo jedna z pierwszych) akcja z filmiku odbywa się na ''annihilatorze'' (w pokoju z dźwignią) o ile dobrze pamiętam.

-chodzi jak sama nazwa wskazuje o format wmv

-była to tibia 7.6

-chodzi bodajże ( nie jestem w 100% pewien) o wojnę Anima vs Eternal March

-w owym filmiku mogliśmy ujrzeć skriny przerywnikowe (wraz z tekstem na nich) z mangi i nie tylko ( pamiętam ze na jednym z ostatnich widniał skrin przedstawiający zachód słońca i napis : Nim zajdzie słońce nim zajdzie dzień nie poddamy się bo mamy cel.)

-Filmik trwał w przybliżeniu 1 min + ( o ile pamiętam nie przekraczał 2 min)

-Akcje (większość o ile nie wszystkie)były z perspektywy gracza o nicku Vu'Xiu ,który biegał w zielonym outficie female.

-Muzyczka to hardstyle o ile się nie mylę ( pamiętam w tle słowa : This is my project , project ... )

Ściągnąłem go kiedyś z forum ale nie udało mi się ponownie odnaleźć, więc jeżeli ktoś może go posiadać lub też wie gdzie mogę ów filmik znaleźć proszę napisać w tym temacie.Bardzo potrzebuję również muzyczkę z filmiku ;]

Z góry dziękuję za wszelkie info dot. tego wmv.

i p.s.

nie piszcie : opcja szukaj nie boli , ponieważ przeryłem tyle ile się dało a i tak nie znalazłem.

p0zdro.!

Ostatnio edytowany przez Lupje_Predzle - 19-11-2008 o 01:02.
Lupje_Predzle jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania