|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Redaktor
|
![]() Nadchodzą święta i nie każde dziecko będzie mogło cieszyć się z prezentów na święta, nawet ze zwykłego "WORA" słodyczy.
I w tej sprawie postanowił dziś trochę zadziałać, by wesprzeć pewną "gromadkę" dzieci. Producent czekoladek, którego wszyscy znają, mianowicie: Wawel Postanowił oto, zorganizować akcję o wdzięcznej nazwie: Czyli, każdy z nas może zostać skrzatem ![]() Jak widać akcja ta nie jest przeprowadzana pierwszy raz. I dziś w imieniu dzieci z Domu Dziecka nr.3, ul. Świętej Barbary 4 w Gliwicach, proszę was o poświęcenie kilku sekund i kilku kliknięć oraz podanie swego @ w szczytnym celu. A jak można to zrobić przeczytacie i zobaczycie poniżej: 1 - Pierwszym krokiem jest załadowanie w swojej przeglądarce tego linku: 2 - Postępować dalej wedle filmiku instruktażowego: A jeśli film jest mało wyraźny, to niżej opisuję tą właśnie czynność krok po kroku. 1 - Pierwszym krokiem jest załadowanie w swojej przeglądarce tego linku: 2 - Z lewej strony widzimy Menu na czerwonym tle. Odnajdujemy na nim zakładkę "Kupon" i klikamy na nią. 3 - Wyskoczy nam nowa "tabelka". W której trzeba wybrać województwo Śląskie (z racji tego iż wspierany przez nas Dom Dziecka mieści się na Śląsku), i odnajdujemy numer i adres naszego Domu Dziecka, czyli "Dom Dziecka nr.3, ul. Świętej Barbary 4". I klikamy "Dalej". 4 - Znowu zmieni się nam treść "okienka". Tym razem trzeba tam podać nasze "Imię, Adres @, Przepisać Kod z Obrazka". Po czym kliknąć "Wyślij". 5 - Aby nasz głos był ważny, trzeba odebrać wiadomość zwrotną wysłaną na podany przez nas adres @ i kliknąć w link weryfikacyjny przesłany do nas od firmy Wawel. W zamian za udział w akcji, możemy udać się do salonu firmowego na darmową szklankę gorącej czekolady, którą otrzymamy wraz z wydrukowanym kuponem, który przyjdzie na @. I jak widzicie nie zajmuje to wiele czasu, a może sprawić komuś radość na święta. Ps. Śpieszmy się bo głosy można nadsyłać do 15.12.2008 roku. Pomóżmy by to właśnie ten Dom Dziecka znalazł się wśród 10 innych zwycięzców. Zastanawia was też pewnie dlaczego właśnie ten Dom Dziecka. Mianowicie znam ów Dom Dziecka nie od dziś, sam społecznie pomagam tam jak tylko mogę, naprawiając komputery czy też tworząc swego czasu dla tych dzieciaków pracownie i sieć komputerową z dostępem do internetu itp. Ostatnio edytowany przez Scobel - 19-11-2008 o 23:41. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No to jestem filizanke czekolady do przodu
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Nie lepiej rozdawać owoce?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Redaktor
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
|
![]() @Grocix
Z tego co przeczytałem, to żeby wziąć udział w akcji należy mieć ukończone 18 lat ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Up
Who cares? @DrUnk Co jak co, ale wydaje mi sie, ze dzieci bardziej ucieszylyby sie z czekolady niz owocow ![]() Ostatnio edytowany przez Grocix - 20-11-2008 o 00:58. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja też nie dostanę wora słodyczy, załapię się na pomoc ?
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() @Up
Cholerny egoista @Top :> Fajny pomysł xDD Tylko nie rozumiem w jaki sposób im pomogę podając swojego maila? ![]()
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 20-11-2008 o 15:29. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
|
![]() @up
Zapewne w najbliższym czasie możemy się spodziewać w swoich skrzynkach spamu od Wedla i jak to ładnie ujęli "podmiotów współpracujących z Wedel S.A." ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Słodycze są niezdrowe.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() tobie by mózg ufundowali,
@ czytam instrukcje co dalej mam robic @bloodwin a co według ciebie takiego zrobiłem ze według ciebie nie mam mózgu?
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 20-11-2008 o 18:32. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() To są dzieciaki, wiesz jaką im frajde sprawi taki prezent?? Ehh..
A spamu się nie boje bo na gmail wystarczy jeden ruch i już wszystkie maila od tej firmy będą mi leciały do folderu spam :>
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() a czy kazda placowka na ktora oddano chociaz 1 glos dostanie slodycze?
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Też jestem dzieciakiem i od małego marzyłem o quadzie, ale nigdy go nie dostałem i jakoś normalnie funkcjonuję. Nie dostaną czekoladki, o jejku, świat się dla nich skończy.
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Cytuj:
K.Jay |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @yoh
ciekawe czy ty masz tak mówił gdybyś był na ich miejscu btw: ty marzysz o quadzie oni/one o prezencie [tutaj: słodycze] będąc w domu dziecka dla ciebie taka "czekolada " to nic dla nich to dużo
![]() |
#20 | |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
OnTopic: Zadanie wykonane. Trochę wcześnie, ale życzę wszystkim: Wesołych Świąt! ![]() |
|
![]() |