|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
Lokacja: Ruda
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Elo, mam do was pytanie. Czy ktokolwiek z Was glosowal w tej ankiecie? Jesli nie, to głosuj! Mozliwe ze CIP'y zmniejsza ilosc spadajacego expa, itema i skilli! Wystarczy wejsc na głowną strone tibi, nastepnie zjechac troche w dol i najechac na okienko z Current Poll.
Oto pytania: Should be more severe in general (W ogole powinno byc zwiekszone) more money or item loss (podwyzszyc mozliwosc wypadniecia itema) increased xp loss (zwiekszyc spadek xp) increased skill loss (zwiekszyc spadek skilli) Should be more severe for player vs. monster only(Powinno byc zwiekszone dla Gracz vs. Potwor [PvM]) more money or item loss (podwyzszyc mozliwosc wypadniecia itema increased xp loss (zwiekszyc spadek xp) increased skill loss (zwiekszyc spadek skilli) Should be more severe for player vs. player only(Powinno byc zwiekszone dla Gracz vs. Gracz [PvP]) more money or item loss (podwyzszyc mozliwosc wypadniecia itema increased xp loss (zwiekszyc spadek xp) increased skill loss (zwiekszyc spadek skilli) It is perfect (jest doskonale) Should be milder in general(Ogolnie powinno byc zmniejszone) less money or item loss (mniejsza mozliwosc spadku jakiegos itema) less xp loss (mniejszy spadek xp) less skill loss (mniejszy spadek skilli) Should be milder for player vs. monster only(Powinno byc zmniejszone dla Gracz vs. Potwor [PvM]) less money or item loss (mniejsza mozliwosc spadku jakiegos itema) less xp loss (mniejszy spadek xp) less skill loss (mniejszy spadek skilli) Should be milder for player vs. player only(Powinno byc zmniejszone dla Gracz vs. Gracz [PvP]) less money or item loss (mniejsza mozliwosc spadku jakiegos itema) less xp loss (mniejszy spadek xp) less skill loss (mniejszy spadek skilli) The death penalty should be completely different(Kara smierci powinna byc kompletnie zmieniona) There should not be any death penalty at all(Powinno nie byc kary w kazdym z tych przypadków*) Zapraszam was do głosowania! * - nie jestem do konca pewny ![]()
Wyrwiem Chwasta bośmy Rasta; ) Ostatnio edytowany przez oOrafiOo - 20-11-2008 o 19:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up - o to to miej pretensje do Cip. Chociaz ja jestem za. postaw sie na miejscu osoby ktora powiedzmy ma kick co 2 dzien...
![]()
![]() |
#4 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() zaglosowalem zeby zmniejszyc spadek skilli i expa, wiem co to jest za strata w moim przypadku (nie az taka duza) i kumpli 200~. to jest doslownie tragedia... przez kicka traca doslownie MIESIAC gry (dotyczy to grania 2~5h dziennie). masz skille 100/100, level 200, magic lvl 9 i iles tam % do 10. spadaja ci 2 lvl, 100k na aol/blessy (to ejst nic), 1 skill na ktore poswieciles pare ladnych dni (Knight to raise melee from 99, 100% to 100 = 134h, 10m, 2s.) i do tego mlv na ktory wydales pare tysiecy mp
powiedzmy ze nie bocisz, grasz SAM bez zadnych wspomagaczy i odrob to sobie.. moze to odroznia tibie od innych mmorpg, ale naprawde odstrasza graczy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up Dzieki
![]() ![]() ![]() ![]() * Okolo tyle expa stracilem przez 2 wpadki z nie mojej winy... to przyblizona ilosc~ Padlem 2 razy na 66 lvl i 64 tyle expa potrzeba na lvl... 64 3977400 66 4374500
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pora przerzucić się na pasjansa, tam raczej nie ma kicków
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up - grales ty kiedys w tibie? wbiles 8 lvl?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Śląsk
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 70/57
Poziom mag.: 12
|
![]() srry, wtedy jeszcze nie zagłosowałem, i nie wiedziałem jak to się wybiera
![]() btw. wybrałem żeby podczas player vs. monster była mniejsza częstość dropania itemów i żeby mniej skilli spadało Ostatnio edytowany przez Incarcerous - 20-11-2008 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@edit sory, 64 XDDDDD, Died at Level 66 by an orc berserker XDDD Cytuj:
jejqu, jak ty sie podniosłes po takiej stracie? ![]()
\_\_\_Kto jest za legalizacją niech podniesie ręce w górę _/_/_/ Ostatnio edytowany przez skuug - 20-11-2008 o 20:58. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm nie mam ochoty komentowac/cytowac twoich "tekscikow" ;**
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Name: Mioo Guard Sex: female Profession: Paladin Level: 64 World: Guardia Residence: Carlin someone get owned here :rolleyes:
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jest doskonale.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @skuug - Own3D xD!
@Vavi - ok, po Ciebie wpadają i padasz za każdym razem. ok nic do tego nie mam, ale nie o tym gadamy.
![]() |
#15 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Istnieja otsy bedace tym, czym tibia od zawsze chciala byc. Na ich niekorzysc w konforontacji z Cipsoftem dziala tylko i wylacznie skala dzialalnosci, nie pozwalajaca uciagnac dziesiatkow tysiecy graczy, cala reszta jest pomyslana i zrealizowana o jedna lub 2 klasy lepiej niz w regularnej tibii.
Coraz bardziej zblizamy sie do tego, gdy porownanie tibii z otsami bedzie krzywdzace dla otsow. Taki maly paradoks.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2008
|
![]() Taaaaaaak super, fajnie.
Czy wy chcecie jeszcze bardziej ułatwić tibię? Jest dobrze tak jak jest. Za niedługo tibia będzie jednym, wielkim OTSem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Etemen @ nie dla kazdego jest łatwa. Nie zawsze jest kasa na AoL i Full Bless. kapiszi?
![]() |
#18 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://www.tibiaring.com/Char.php?La...skug+nightmare http://www.tibiaring.com/Char.php?La...=skug+sorcerer
![]() |