|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() moim zdaniem najwięcej pk jest w carlin
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2004
|
![]() hmmmmm
ja sadze ze w carlin, venore, thais i jeszcze na FOLDZIE !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wy chyba nie byliscie w Ab tam lata full pkasuw no i oczywiscie na foldzie :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
![]() |
![]() To też zalezy od świata, moim zdaniem w Carlin...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() Na danubi zdecydowanie thais bez dwoch zdan
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
![]() |
![]() Ja tez sadze ze w ab
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() PK sa wszedzie, a jesli chodzi o dokladniejsza precyzje to na kazdym swiecie jest inaczej to rozlokowane.
Apropo miast to ja uwazam ze najbardziej niebezpieczni PK sa poza miastami, poniewaz w miescie ryzykuja ze sami zostana zgladzeni, a ty mozesz uciec do depo czy swiatyni podwarunkiem ze niebedziesz sie bronic. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Na każdym serverze jest prawie tak samo. Carlin i Thais to na Trimeże normalka. A ostatnio w Kazz się pojawili.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 03 2004
![]() |
![]() Niedokonano oficjalnego spisu ilości spekowanych osób, ale generalnie uważa się, że to: Thais i Carlin. AB ma najczęściej opinie spokojnego miasta bez PK. "Idź do AB tam jest mało PK i dużo Polaków" - wiele razy się to słyszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() A teraz przypominasz moją polonistke
![]() lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() ehhh nie rozumiem tu czegoś przecież jeśli ktoś chce popekować to ie przyleci do centrum misata przed depot i nie zacznie all bić, bo się na niego rzucą. Więc mówienie " w jakim mieście jest bezsensu" ponieważ najlepiej pekuje się np na trollach, swamp trollach, w kopalniach dwarfów, na amazonkach, na goblinach, na forst island (tam chyba największe żniwo można zebrać).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Fajnie sie pkuje na swamp trollach bo tam chodza same n00by niektorzy lataja w kolko i sie nie bronia
![]() Kopalnie to juz sa przesadzone tam jest lipa bo koles wlazi w gore i schodzi tak zebys nie trafil;/ Dobre miejsce to Folda zwlaszcza jak zastawi sie pk trap;] tak zeby ofiary nie mogly opuscic wyspy Thais i Carlin to zgraja n00bow zwlaszcza carlin wiec ciezko zeby tam pekeya nie bylo ![]() ![]() pozdro Michu
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() wiesz to zalezy na jakim srvie grasz bo np. na isarce jes w carlin najwiencej pk ale na titani impreza jest przeniesiona do AB
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Fallen Angel
|
![]() Na foldzie. Wszyscy pk wiedzą, że nooby tam ekspią więc tam chodzą i zabiją. Byłem tam raz, na samym wst ępie dwóch.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() Na Valorii najwięcej PK jest zdecydowanie w Carlin. A na Foldzie ich nie ma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() moim zdaniem na Isarze, w carlin, to tam jest dużo samobujców i takich, co sobie zasłużyli, więc to nie do końca jest takie Pk'owanie. Ale za to w AB oberwałem za to że popchnołem jakiegoś gościa, ale dobrze się skończyło. Najwięcej PK wałęsa się pomiędzy miastami w jaskiniach albo lasach, by móc się zaczaić na jakiegoś low level.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() Najwięcej PK jest (na Julerze) w Carlin i Thais. Zawsze czatują pod depo.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2004
![]() |
![]() Na Dan00bi jest najwiecej PK w Thais.
![]() Ale najwiecej PK jest na rookach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Oczywiście, że w Carlin.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |