|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2008
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Candaia
|
![]() Temat ten jest kierowany głównie dla gracz z facc oraz przeważnie Magów i Druidów.
Chyba każdy kot na faccu gra tymi profesjami musi mi przyznać racje że jest trudno a raczej bardzo trudno expić gdzie z zyskiem. ![]() ![]() ![]() A można to zmienić choćby 1 czarem dla pacców. Jak...? Otóż większość Magów/Druidów Do huntów używa któregoś z poniższych czarów: - exori frigo - exori mort - exori vis - exori tera - exori flam czyż nie? Moja propozycja jest taka żeby jeden z tych czarów umożliwić dla graczy z facc. Czemu?? Niektórym się wydaje że to tylko 1 czar itp... Ale mag/druid nie ma żadnych dobrych czarów ofensywnych które są celne oraz zabierają mało many bo każdy z tych spellów żre tylko 20 many. Czemu pisze tu?? Bo chce wiedzieć czy poparlibyście mój post na forum tibia.com Cya :*
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2008
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nerana
|
![]() Kolejny 20 level który próbuje coś mądrego powiedzieć, chcesz mieć te czary kup PACCA po co ma CipSoft udostępniać jak właśnie na tym zarabia. Jeśli tego nie rozumiesz to musisz być ograniczony, FACC to tylko demo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() I co myślisz, że jak napiszesz na forum to to zmienią.
To nawet nie jest oficjalna strona tylko fanowska... No i tak jak up. Chcesz mieć te czary? Kup pacc... i tak dużo robią dla facc'ów. Np. zrobili tomby dla facc, czary dla druida na 19 i 38 kiedyś ich nie było i są one obszarowe dla facc więc chcesz więcej? Kup pacc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 37
Skille: 77/65
Poziom mag.: 12
|
![]() Jak lubisz grac w tibię to 1zł zamiast na batonika/chipsy można przeznaczyć na rozrywkę.
Zawsze na początku można wziąć 30 dni potem 90 dni (90 dni bardziej się opłaca) Teraz niedługo będą mikołajki to pewno ci coś wpadnie ![]() Chyba ze jestes za mały i ci rodzice niepozwalają wydawać kasy na coś co nie istnieje xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Zastanawiałem się dość długo jak by ci przedstawić moją opinie co na temat twojego wątku, lecz hummmm....
Pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy, to postać typowego polaka który by chciał wszystko za darmo. Druga myśl już trochę lepiej; ''powodzenia' Trzecia myśl; ''żal mi cię'' pozdrawiam
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() CipSoft nigdy tego nie zrobi! (czy ty byś nie skorzystał z możliwości zarabiania? )
ale ja też bym tak chciał! bo rodzice mi nigdy w życiu nie dadzą 9 dych na pacca ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Jak to nie? Exevo Frigo Hur/Flam Hur - nie to samo, ale zre tez 25 many, dmg z tego co wiem podobny i jeszcze obszarowe.
Jak sie nie podoba to wiadomo - tam na gorze ci napisali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Tak jak napisał ktoś wyżej, Cipsoft zlitował się nad profesjami magicznymi facc obniżając koszt frigo/flam hura z 80 do 25 many. Oczywiście takich graczy zadowolić się nie da...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 47
Skille: 8+/8+
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
|
![]() Cytuj:
Co do tematu jak wcześniej wspomniane został obniżony koszt many czaru. No niestety tak jest w życiu ze żeby było lepiej trzeba sypnąć trochę kasy... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Słitaśny Krulik
|
![]() Cytuj:
@ Masz exevo flam hur, frigo hur, vis hur, tera hur, vis lux, gran vis lux czego chcesz jeszcze? Nawet większość przydatnych runek masz na facc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Lokacja: Iława
Imię: Infernatil heaven
Profesja: Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 8+
Skille: 10+
Poziom mag.: 0+
|
![]() gram sorcem waste srednio na guardach 1 h 200 gp+ przyznam ze waste jest np na cyclopach mino.Bylem ostatnio na elvenable waste bylo ale zysk takze jakies 50 gp~
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
Słyszałeś o takiej mitycznej wręcz czynności jak praca? Topic: Jestem na nie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2008
|
![]() Jakby to wprowadzili to tylko sami sobie by zaszkodzili, ponieważ były by mniejsze zyski z pacc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() A według mnie to dobry pomysł. Jeszcze żeby utani hur był dla facc, przecieżto tylko 1 czar. No i może jeszcze exura sio. No to by dali 3 czary dla facc i by było fajnie. I jak by jeszcze rodawali losowo PACC na 90,180,360 dni tak 1 na server dziennie. Też by było fajnie. A no i jak by było addony dla facc, chociaż te na pierwsze cztery outfity. No i jak by wróciły UHy no to fajnie tak trzeba zrobić i ogólnie przenieść siedzibę CipSoftu do Carlin Depo i by było najlepiej. A GM'a dawać raz na miesiąc faccom i raz na tydzień paccom.
@The_Animal A w twojej bajce były smoki? @topic Każda odpowieć się powtaża. Zamknijcie ten spam. |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wojas Knight
Profesja: Paladin
Gildia: Flamess
Świat: Menera
Poziom: 103
Poziom mag.: 7
|
![]() a ja nie gram drutem jednak miałem postać 50 lvl drut i nie chciało mi się grać bo za słaby a żeby juz jakoś tam działać po 600-700 to only sd=waste.a jakby taki czar wprowadzili to chyba nic by im się nie stało :/
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Stan: Aktywny Gracz Ostrzeżenia: /1 (9) aha kthxbye Ogarnij sie dwunasto latku. Za trzy-cztery lata bedziesz wiedział o co mi chodziło. |
|
![]() |