|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() ja jeszcze nigdy z natury jestem spokojny ale poluje na:
Blackpha, Anubis czarodziej, Lord maull Sami ciotowacy polacy którzy są tchórzami |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() Gdyby nie to, że zawsze ktoś inny zadawał ostateczny cios, to można by ich policzyć na palcach jednej... stopy.
@Szyszek Poluję na płytę, której okładkę masz wsadzoną jako emblemat już od dłuższego czasu. Masz ją może w swoim zbiorze? Dla niewtajemniczonych Metallica "Whiplash". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2003
![]() |
![]() Tak jestem szczęśliwym posiadaczem tej płyty !!!!
Tesh sie ciesze bo dostalem ją niedawno i jeszcze jest świeża jakby co to wal na GG 2186296 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() Ja na koniec swojej ktotkiej a jakze blyskotliwej kariery zabilem z 20 ludzi i przestalem grac.
wiem ze to nie mile no ale koniec to trzeba bylo zaszalec. teraz gram w TDZK i serdzecznie zapraszam www.tdzk.net |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() @Xavier
Jakoś w eMulu mi się to przed oczami przwinęło ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() But I want original
![]() Ale spoko to jest jedyna płytka jaka mi brakuje więc jakoś ją załatwię. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2003
![]() |
![]() An kto by nie chcial ja musze sie pocieszyć kopia ale moze jak tak bardzo chcesz to se ją sprowwadz ze stanów jak moj qmpel< Dla chcącego nic trudnego >
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() ![]() ![]() ??? W takim razie to drugie to...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak album nazywa się Jump in the Fire ale jako pierwsza została wydana płyta winylowa ( z tym uroczym panem narysowanym zamiast standardu "czarnego krążka" ) maksisingiel - Whiplash. Edycja numerowana, wydana tylko w USA. Wydanie pierwsze w 1983 a drugie w 1987 przez studio Megaforce.
Tak wiem, maniak ze mnie ![]() Aktualnie na wydaniach CD jest tak jak pokazałeś. |
![]() |
![]() |