Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Gildie

Notki

Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-09-2008, 02:11   #1
Palladni
Użytkownik Forum

Palladni's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
Palladni ma numer GG 5971635
Domyślny Strawhat Pirates - nabor do gildii!

Witam! Gildia Strawhat Pirates z Pacery poszukuje czlonkow (najchetniej vice-liderow : ))

Lubisz mange oraz anime? Nie masz z kim rozmawiac na ten temat w swiecie Tibii? Masz dosc wiekszosci gildii wktorych kompletnie nic sie nie dzieje, a na guild chacie cisza? Zapraszamy do nas! Mimo iz na chwile obecna mamy jedynie czterech czlonkow, jestem pelen optymizmu i wierze, ze wspolnymi silami uda nam sie stworzyc porzadna gildie! Wymagania? Nie sa duze, najlepiej 20lvl+ i umiejetnosc swobodnego porozumiewania sie w jezyku angielskim (z zalozenia gildia nie bedzie tylko dla polakow).

Chetnych zapraszam do pisania w tym temacie, kontaktu poprzez Prywatne Wiadomosci badz do zlapania mnie w grze: Tobi Master Sorcerer

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-11-2008, 22:30   #2
Tazz28
Guest

Domyślny

Wyjechales z manga i anime ..... ja sie z tego ciesze tylko ze mam 18 lvl ....... bo mi kumpel chcial pograc i 3 razy mi lvl cofnal z 90% do 10 % ... ale angielski znam tak zeby sie dogadac i lubie mange
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania