|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
|
![]() Witam mam takie pytanie czy jeżeli wystawię loterię (o jakiś item np. softy) na forum tibia.com to czy jeśli zabiorę kasę a nie zrobie losowania (nikt nie wygra - nikt nie dostanie soul stona - zostanie on u mnie) to czy mogę mięc za to bana?
Oczywiście loss będzie swoje kosztował np 20 lossów po 20k i ja zabieram kase a losowania nie robie i co wtedy? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 10 2008
Lokacja: Hindenburg O/S
Stan: Niegrający
|
![]() Nie możesz dostać za to bana , co najwyżej hunta ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL na moim świecie widziałem loterie o takie rzeczy jak nightmare shield (a na innym widziałem do wygrania demon seta - z demon legami również...) gdzie lossy łącznie kosztowały po pare kk , i za takie ,,kradziejstwo'' nie ma bana? (lol to fajnie xD)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Nie ma bana. Z własnej nie przymuszonej woli gracze obdarzają cię zaufaniem, więc nie łamie to tibia rules.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() A czy kiedy zakładam loterie na erig.net (tam odbywa się losowanie itp.) to czy to coś zmienia , czy nadal mogę kase ukraśc ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Jest to gra rpg. Polega ona na odgrywaniu ról. Jedni odgrywają szlachetnego wojownika, inni podstępnego łotrzyka. Teraz sam sobie odpowiedz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() OKI dzięki za odpowiedzi , chyba stanę po złej stronie mocy (złodziej ;o)
|
![]() |
![]() |