|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
http://wiki.hunted.pl/wiki/Ruthless_Seven Nic nie wiadomo o tej siódemce najniebezpieczniejszych potworów w Tibii. Mam do was pytanie czy ktos spotkał sie z jednym z ich członków ?? Podobno loot z tych potworó jest niesamowicie żadki. Ciekawe co z nich można lootnąć. DSL czy Golden Helmet ? ![]() A może legendarny Excalibug czy Magic Long Sword ??? Myślę ze ten temat będzie w pełni długi oraz w pełnym klimacie tibijskim , oraz razem będziemy rozwiązywać legendy na temat tej siódemki bo zawsze mnei fascynowałą ta siódemka i plotki/legendy o niej. Pozdrawiam.
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ja sie spotkalem a bylo to tak.Szedlem sobie pewnego razu na dc.Tam patrze dziura,to mysle wejde.Nagle wyskoczyl Bazir,wiec zaczelem go bic.Na szczescie mialem power ringa i go fistem zabilem! to dobry potwor,wypadlo 23 gp,studdet armor,golden legsy i babcia czerwonego kapturka razem z gm!
jau |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
hehe xD @topic z tego co wiem Apocalypse spotkano kiedyś na TS... co do reszty to nie wiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Imię: Michaeldz
Profesja: Druid
Świat: Azura
Poziom: 20
Poziom mag.: 50
|
![]() @2up Ja miałem lepiej idę sę nowym charem po tutku i zdaję... No i se idę na raty, szczęśliwy a tu nagle rat zmienia nazwę na Apocalypse i go biję rybą, bo tylko to pod ręką miałęm i po długiej walce na czerwonym hp dedłem go i zlootowałem super żadkie 10gp i całe pół lvl!!!!111111onoenoeneoneoeneo I byłem taki szczęliwy, wychodzę z ratów, a tu Main, patrzę i jestem na moim 20lvl Drut!!!!1111noenoeneoenoe I taki jestem szczęśliwy, że dędnąłęm postać, która została STWORZONA NA POTRZEBY GENESIS I POJAWIŁA SIĘ TYLKO NA TEST SERVIE!!!1111oneonoenoeneoeneoenoe
No... a potem się obudziłem i zalogowałem i miałem kostium taki jak majom postacie z 0lvl!!!111onoenoeen _______________________________________________ A na przyszłość czytaj dokładnie tibia wiki, a szczegówlni jak dajesz do niej link ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kedis Lithan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Ministry
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 66/64
Poziom mag.: 5
|
![]() Wątpię czy ktokolwiek spotkał jednego z tych demonów. Jednak istnieje wiele filmów z test servera. Potwory te (a w szczególności Apocalypse) posiadają ogromną siłę. Ich hity, czy magiczne czy z melee, nie schodzą poniżej 700~ więc nawet blokowanie owego potwora przez bardzo dobrego knighta to pewna śmierć.
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() '7 new Demon Bosses (The Ruthless Seven Minions) were added. '
Z tibia.wiki.com. To nie to samo co R7 ale już coś ruszyło.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Z Ruthless Seven można się spotkać na Inquisition Queście. : P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Przekazuję:
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @2up
Niestety mylisz się ;/ Bossy tam występujące są podwładnymi Ruthless Seven. @up Sekundy ;s top Były 2 na teście, tak silne, że gracze padali na hita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() zakladajac, ze od czasu 7.6 nie modyfikowali ich sily, to combo jedynego jakiego widzialem w akcji dochodzi do 6-7k.
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Przekazuję:
Cytuj:
Cytuj:
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 07-07-2008 o 16:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() To powiedzcie co by by ło jakby Wszystkich członków R7 dodano po 1 do każdej z sal tronowych na poi i na regularnym rewspie
![]() ![]() ![]() Wtedy to wasze poi byłoby nie do przejścia xDDD
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Początkujący
Imię: Ragga'Rocker
Profesja: Paladin
Świat: Honera
Poziom: 20
Skille: 59/44
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Takie cos stac sie nie moze
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Profesja: Sorcerer
Poziom: 90
|
![]() Jak widziałem hity ghazbarana i śmierci czołowych knightów Tibii to nie wyobrażam sobie r7...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() * Infernatil, Rozpalacz piekieł
* Pumin, Lord Desperacji * Verminor, Zatruwacz * Tafariel, Pani Przeklętych * Apocalypse, Absolutne Zniszczenie * Bazir, Władca Kłamstw * Ashfalor, Prawa Ręka Urgitha, Dowódca Nieumarłych Hord ![]() Infernatil 85000 120000 --/-- Fire Axe, 70-100gp, Blue Gem, Platinum Amulet. ![]() Verminor ??? ??? --/-- Nieznany. Bardzo rzadkie przedmioty ![]() Apocalypse ? ? --/-- Prawdopodobnie bardzo rzadkie przedmioty ![]() Bazir 30,000 100,000 --/-- Bardzo rzadkie przedmioty. Reszta nie jest opisana |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() kiedys na tibia.wikia.com bylo napisane ze Bazir Przywoluje siebie czyli Bazira ;d
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Imię: Hmm...
Profesja: Knight
Gildia: Mam swoją.
Świat: Antica Forever!
|
![]() Spokojnie, te potworki już istnieją.. tylko nie są wprowadzone do Tibii narazie. A to dlatego żeby było się czym podniecać za każdym updatem. Pomyślcie co by było gdyby wszystkie wprowadzili od razu. W następnym updacie by trzeba było wymyślić coś nowego. A tak jest ciągle zapas nowych demonów i są wprowadzane po jednym. Kolejno - zaczynając od najsłabszego. Wysokie lvle stają się coraz wyższe i coraz silniejsze potworki da sie zabijać. Jak wprowadzono Orsha to 150 lvl to był rare. A teraz 200 dopiero jest rare. Dzisiaj zabicie Apocalipse by było nierealne. Ale za rok albo dwa to będzie już mozliwe. Gbaran był wprowadzony idealnie - dopiero po 3 miesiącach znalazł się team który go zaje... zabił
![]()
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Profesja: Sorcerer
Poziom: 90
|
![]() @up
Masz racje |