|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2008
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pustelniq
Profesja: Knight
Świat: Isara
![]() |
![]() Cześć szukałem rozne poradniki przeczytałem o skillowaniu ale nigdy nie ma fajnych miejscowek. Rozumiem ze ktos nie zdradza tajemnic ale moze juz skonczyliscie skillowac itd. i poradzicie jakies miejscowki (sprawdzone) zeby z 32/32 wbił skille 70/70 (w najgorszym wypadku 60/60) z p-setem na 10 lvl. Jesli mozna konkretne miejscowki i potwory i z czego najlepiej walic z jakim skillem (cwicze axe)
Dzieki za odpowiedzi ![]() @topic jestem przygotowany na miesiac ciezkiego treningu, wiele godzin "spedzonych" przy komputerze, duzo kasy wydanej na food itd ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ravioth - 26-11-2008 o 22:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Imię: Royal Destu
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 56
|
![]() Chlopie opcja szukaj takich tematow jest tutaj masa... Ale ok jak ja kiedys gralem Knightem to bylo cos takiego do 50/50 roty, dwarfy i do 75/75 Slimy... ( Oczywiscie Ty nie pojdziesz na Slimy z takim setem xD) Radze Ci roty, Dwarfy, W Kazordoon na mln % znajdziesz jakies spokojne miejsce do skilowania nawet na non-pvp... Choc jabys zalatwil sobie lepszy set to Slimy bylyby lepszym rozwiazaniem xD
Pozdrawiam Wasil