|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Ja sie normalnie polamie zaraz
czekalem za wlacza testa serva chyba ze pol roku doczekalem sie wreszcie ale zawsze jest jakis haczyk pisze ze sciaga tam jakies nowe pliki czekam a zaraz wyskakuje mi inf : "This World Is Private And You Have Not Been Invited To Play On It" Co mam zrobic zeby byc Invitetowanym zebym mogl se isc na demonki tylko niepiszcie mi ze musze miec premiuma albo byc GM lub Cipem pozdrawiam
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
![]() |
![]() No nie wiem a zawsze tak miales czy nie mi ta glupia ramka wyskakuje jak nie mam polonczenia z netem alebo mam lagi z dupy ale ze nie jestem zaproszony na server to nic takiego mi nie wyswietlalo sie a moze zalozyles postac na servie gdzie trzeba mic premium pac a ty nie masz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Na razie test serwer jest dostępny tylko dla CIPów i ich "kumpli" czyli jak sądzę GMów, może C'sów, nie wiem, czy ktokolwiek inny ma do tego dostęp.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziwne bo jakies pol roku temu dzialal test serv i moglem grac bezprzeszkod
tyle ze niewiedzialem co to jest i bylem w szoku czemu mam taki kiepski eq i bylem jeszcze na rooku jak ktos wie cos jeszcze to niech pisze plz pozdrawiam
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Mam nadzieję, że zwykłym śmiertelnikom też wkońcu udostępnią ten TEST SERWER, bo jak do tej pory to ja testuję nowe potworki na sobie. Mam okolo 60k expa a straciłem około 45k expa na zdobycie wiedzy, z którymi potworkami moge walczyć, a z którymi nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() 1. Skoro nie masz pacca, to jak chcesz isc na demony?
2. Droga do demona jest ciezka - Wild Warriory, Huntery, Beholdery, Demon Skeletony, Monki, Priestessy, Fire Elementale, Stalkery. Czesc z tych potworow zabije cie jednym uderzeniem. Nie wspominajac o Demonie - w porywach potrafi zadac obrazen za 1050hp. Nie widze tam roli dla Ciebie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Heh na twoim levelu to nei radze isć cyba że masz kumpli z wysokimi levelami a nawet jak dożyjesz to demon zdejmie cię pierdnieciem bo zawsze od drużyny trzeba go odciągnąć bo słyszałem też że jego comba dochodzom do ok.1200hp a lepiej mieć więcej niż 1500 bo jak zrobi komba to zaraz potrafi z łapy walnąć za ok 300 a z uh możesz nienadążyć.
PS.Cyba że masz level wyjechany w kosmos to wtedy możesz iść bez stresu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() HEHE no wiec dlatego chce tam isc na test servie ale jak nieudostepniaja go to cinko widze te wyprawe
![]() szkoda ze do tego demonka trzeba isc przez monki
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No nie
czekalem tyle czasu az wlacza a tu niedosc ze tylko dla gm to jeszcze nikt "normalny" niemogl se pograc bo juz jest wylaczone.
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Co do tych demonkow to na tescie jest resp demona kolo thais zeby kazdy grasz mogl sobie zobaczyc i zawalczyc. Test jeszcze nie dziala bo musza na nim wszystko zaktualizowac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niestety bo juz zdazyli wylaczyc testa i juz se niepogramy
![]()