Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-11-2008, 11:58   #1
Arteval
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 105
Skille: 95+
Poziom mag.: 18
Domyślny Konkurs SMS problem z Nickiem

Wczoraj wysłałem Sms , żeby wziąć udział w konkursie Tibia.pl, niestety po wysłaniu Sms próbowałem wpisać swoje dane i nic. Jakikolwiek nick wpisze , to i tak pokazuje , że taka postać nie istnieje. Wydaje mi się , że to ma związek z problemami strony tibia.com, gdyż zepsuła sie funkcja Community>Character, dlatego program nie może odnaleźć nicku postaci.
Proszę abyście coś z tym zrobili, gdyż obecna edycja kończy się już o 23:01.
Arteval jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-11-2008, 12:42   #2
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arteval Pokaż post
Wczoraj wysłałem Sms , żeby wziąć udział w konkursie Tibia.pl, niestety po wysłaniu Sms próbowałem wpisać swoje dane i nic. Jakikolwiek nick wpisze , to i tak pokazuje , że taka postać nie istnieje. Wydaje mi się , że to ma związek z problemami strony tibia.com, gdyż zepsuła sie funkcja Community>Character, dlatego program nie może odnaleźć nicku postaci.
Proszę abyście coś z tym zrobili, gdyż obecna edycja kończy się już o 23:01.
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie, więc po co je zadajesz? Jak program ma sprawdzić postać jeśli Characters nie działają? Musisz poczekać aż CipSoft naprawi swoją stronę, bo inaczej nic się raczej nie da zrobić.

A konkursem SMS zajmuje się Bosal i to najlepiej jakbyś do niego napisał na PW czy też maila wysłał. Jestem pewien, że coś wymyśli
Dr. Omader jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania