|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shadorph
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends Death
Świat: Menera
|
![]() A wiec jak juz pewnie Wam wiadomo jest problem z tibia.com i dlatego nie mozna wyslac formularza, bo tibia.com ma problemy i dlatego nie moze dojsc do automatycznego sprawdzenia postaci. Smsa wyslalem. I z tym wiaze sie moje pytanie. Czy ktos ma zamiar z tym zrobic? Nie chodzi mi oczywiscie o naprawienie tibia.com, bo tu nic nie mozecie zrobic, lecz o to ze ludzie wyslali smsy, a nie moga wziac udzialu w konkursie. Czy w zwiazku z tym nasze SMS-y beda wazne w nastepnej edycji? A moze edycja zostanie przedluza, lub przedluzona i jesli strona nie zostanie naprawiona, to moze wylaczycie to automatyczne sprawdzanie? Prosze o szybka odpowiedz.
|
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Jakbys nie zauwazyl ja sie pytalem o cos innego.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jak dla mnie w linku który podał Ryba jest wszystko czego potrzebujesz.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja sie pytalem co z naszymi smsami sie stanie. Czy przepadna czy przejda na nastepna edycje. Dla mnie 4 zl to nie jest duzo, ale chodzi o fakt ze sie te 4 zl zmarnowalo.
|
![]() |
![]() |
#6 | |||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() JEZU TY PODWAŻASZ MOJĄ NIEOMYLNOŚĆ
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() A jakie jest prawdopodobienstwo, ze odpisze? Prawie zerowe. A pozatym ja wysle PW, on odpisze(lub tez raczej nie) i ja bede mial odpowiedz(albo nie), a inni tez chcieliby sie dowiedziec. Lepiej napisac w jednym temacie odpowiedz niz odpisywac kilkudziesieciu osobom na PW!
|
![]() |
![]() |
#8 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Juz wieksze szanse masz na to, ze ci on odpisze, niz na to, ze ci ktos udzieli odpowiedzi w tym temacie.
Tak jak Ryba wczesniej napisal: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=199400 Ostatnio edytowany przez Tompior - 01-12-2008 o 09:22. |
![]() |