|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Pewnego dnia postanowilem kupić bp UH.Pokrzyczałem i jakiś druid na 13 się zglosił.Więc gadam on kładzie na dp bp uh,i mówi żebym wyjoł kase i mu rzucil na skrzynke a on mi to ja wyjelem 1k i miałem zaraz dorzucić reszte(mam strazznie zagracone dp).To ja mu na dp on bieze i się śmieje "hahaha jerk" bierze kase i ucieka.A ja zaciekawiony co zostało na dp lookam i widze 19 uh w bp i zamiast jednego uh'a bp a on pełen hmm no to ja nic zajarany go wrzuciłem pod dp.Po kilku minutach widze jego xywke i że zabił go mój kumpel pytam się za co a on za to że chcial ukraćś jego bp z k armem i p setem i atakował jego 2 fe(glupota) chołopak nei postał nawet 3sec.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Nikt ważny
|
![]() hehe niezły koleś nie powiem....
mi się z kolei przypomiał koleś od którego kupiłem bp pf hmm w którym jak się okazało brakowało 1runa (ale to mi koleś powiedział.. a niech mu będzie)ale co gorsza w sumie brakowało jakieś 20 ładunków w runach.. zabił bym dziada ale gram na Securze a poza tym on zaraz logout ale dręczyłem go jeszcze przez 2 dni bo dałem go na vip list z czachą i jak się tylko logował to zawalałem mu okno "[...](brzydkie słowa x10[...]" nawet mi ignora nie dał frajer ^^
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |