|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Wlkp
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nieuchwytny Uchwyt
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 45
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Wiecie gdzie jest tarantula na rooku? Dzisiaj spotkalem goscia ktory mowi ze umie do niej dojsc (i ja zabic) choc nie dal mi zadnego dowodu. Mysle ze to moze byc prawda, ale nie mam 100% pewnosci. Ciekawi mnie to:
22:00 xxx [xx]: 21:59 You lose 143 hitpoints due to an attack by a tarantula. I widzialem jego rozmowe z kolega w ktorej mowili cos o kilofie. Co o tym sadzicie? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() wał, jezeli tarantula to i steel helmet, p-armor, brass legi, time ring i co tam jeszcze z niej leci. Nie da sie do niej dojsc bo cipsoft by tak nie spieprzyl sprawy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Aiek Luilri
Profesja: Paladin
Świat: Luminera
Poziom: 53
Skille: 74/56
Poziom mag.: 13
|
![]() Ehh nie wiem czy da się dojść ale to 22:00 xxx [xx]: 21:59 You lose 143 hitpoints due to an attack by a tarantula.
Tak samo mógłbym napisać xxx [xx]: 21:59 You lose 666 hitpoints due to an attack by a rat. Ten temat powinien chyba być w Tajemnice Rookgaardu
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tarantule widać jak wejdziesz do poison cave czy jakos tak (ta jaskinia na zachodzie z poison spiderami). Dojść się nie da w żaden sposób, a nawet gdyby się dało to nikt na rooku by jej nie zabił bo jest za silna (wielu rookstayerow by musiało na taką iść, a wtedy było by o tym bardzo głośno). Dałeś się poprostu nabrać na tani żart, tarantula nie walnie za 143, to nie jest berserker.
Temat do zamknięcia Ostatnio edytowany przez boniedwa - 07-12-2008 o 04:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 47
Skille: 8+/8+
|
![]() W postać na rooku? ze skillami 15/15 ?
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Wlkp
Imię: Nieuchwytny Uchwyt
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 45
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Mozliwe ze tyle walnie, choc nie ma zadnych dowodow;p Dzisiaj pojde sprawdzic moze da sie do niej dojsc, wezme kilof zobaczymy jak bedzie
![]() PS. Przepraszam za zly dzial ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Sposób ataku:Walka w zwarciu (0-120 hp)
Wrobili cię... |
![]() |
![]() |