|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Gorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: niewazne
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 100
|
![]() Szukam ludzi do rodziny na jakims niemieckim serverze. Osobiscie posiadam 100+ ek na serverze aldora. Dlatego niejestem za tym zeby to byla Aldora. Chcialabym zaczoc od zera.
Odrazu mowie ze nie szukam osob dla ktorych liczy sie tylko wbijanie lvl. Chodzi mi o wspolne rozwiazywanie nierozwiazanych qestow, poczucie tego klimatu ![]() Znudzila mi sie gra na "numerki przy niku". nieszukam 11 letnich dzieci. Jesli ktos by chcial zapraszam do pisania postow. I podanie: Server: Kolory: Dopisek przy niku: Nazwa gildi: Pacc: Jesli o czyms zapomnialam to bardzo przepraszam ![]() Wiem ze juz bylo mase takich pomyslow, ale niewypalily. To niezlezy odemnie ale od was. Mi tam grac sie chce. Glowny powod to : ODKRYWANIE NIEROZWIAZANYCH QESTOW, czytanie ksiazek w tibii, wiadomo expienie, wspolne hunty, qesty. I oczywiscie dobra zabawa. ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2008
|
![]() Ja chętnie bym zaczoł,bo moim 40lvl troche sie znudziło,
PACC sie skonczy za 3 dni ;/ Ale dokupie potem nowy, podaj gg to sie zgadamy, tylko pierw napisz jaką profesje byś wybrał, ja knight ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Moje gg to 7019558.
Ja bym wybrala sorcerera ![]() Mialam nim takze pewne doswiadczenie 64ms ktory zostal zrookowany. Napisz w poscie wszystkie inf. tzn. dopisek, siwat itd. swoje propozycje. Zeby kazdy widzial.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Server: Harmonia
Kolory: Do uzgodnienia Dopisek przy niku: Za póżno, char już jest Nazwa gildi: Do uzgodnienia Pacc: Strata pieniędzy. Napisałem, bo dla mnie też zabawa przy numerki przy nicku, to żadna zabawa ![]() 10 knight. :-) Nick na priv, jak coś. Edit: Spoko, rozumiem. Chyba więc się nie piszę. Założenia masz naprawde ciekawe i ambitne, lecz nie mam tyle sam ozaparcia. W tibie gram nie za często i poprostu już sobie kształce ot takiego Knighta na Harmoni więc rezygnować z niego niechce. Ale niemniej powodzenia ![]() Kto wie, może i padnie Twój pomysł i twoja rodzina na Harmonię, wtedy chętnie będę "sąsiadem" rodziny hehe ![]()
My Blue Heart beat for Chelsea FC. Life's Ours. We Live it Our way. Legenda Ducha Prypeci Ostatnio edytowany przez MatiCFC - 02-12-2008 o 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm...myslalam raczej o tym zeby kazdy rozpoczol gre na nowo. Wiem ze ciezko, ale aby kazdy mial takie same sznase. Gdybym chciala serv. zeby mi bylo lepiej to wybralabym aldore. Mam tam mase charow.
Dlatego odpada ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska
|
![]() Ja bym się może skusił jak to się rozkręci mam 68 palka więc troche doświadczenia mam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ja tez moge grac.
Server:Aldora,Xantera albo inne PVP Kolory: obojetne Dopisek przy niku: hmm La'Core ? Nazwa gildi: idk Pacc: kupuje :d |
![]() |
![]() |
#8 |
Frequenter
|
![]() Po update chyba wracam do Tibii, mógłbym spróbować właśnie z wami
![]()
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() 9417485
Kazda osoba która napisze będzie juz niemal ze z nami ![]() pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() moze tez bym sie skusil. Wsumie od zawsze gralem tylko dla zabawy.
Server: obojetnie Kolory: rózne (np co 3 dni bysmy zmieniali) Dopisek przy niku:Skowyrny (kto widzial "czas surferow"0 bedzie wiedzial o co chodzi ![]() Nazwa gildi: Joga Bonito ( graj pieknie ) Pacc:bez down dalem propozycje nazwy gildi a nie mowilem ze ja zaloze i ze bede liderem.A o kolory napisalem ze zmieniac co jakis czas i dalem przykladowe 3 dni. A nie pisalem do ciebie bo szkoda czasu na rozmowe z takim "organizatorem" jakim jestes^^ Ostatnio edytowany przez Mar3iN - 04-12-2008 o 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chcesz mieć gildie a pacca nie
![]() kolory zmieniac co 3 dni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zresztą tylu chętnych a nie za duzo osob napisało do mnie na gg |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli mamy tak:
Mat3usz RailChris Vierxen piternet Mar3iN no i ja ... Nich kazdy napisze jaki chce serv. z nizej wybranych: Xantera. Aldora. Hiberna. Furora. Askara.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() dla czego wybieracie servery gdzie jest full albo norlmal ale szarpane wojnami ? Lepiej zagrać na jakimś epvp i wbić szybko 5-10min 40lvl a potem na exp i questy O.o mógłbym zagrać ale tylko na Dolerze .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() UP. Bo tak im się podoba? Mają wszyscy zacząć grać na dolerze tylko dlatego, że jakby tam grali to byłbyś w ich rodzinie? żałosne blz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2008
Lokacja: Far-Far-Away
Imię: Devon~~~
Profesja: Royal Paladin
Świat: Antica
Poziom: 97
Skille: 86/61
Poziom mag.: 16
|
![]() Ja się zgłaszam!
Server:Najlepiej wg. mnie Selena (Empty, male ceny ;]) Kolory:huh... a czy to ważne? Dopisek przy niku: np. przed nickiem "Krwawy" Nazwa gildi:Blood Souls Pacc:TAK (ale sa pewne granice ![]() Jeszcze dodam Profesje : Paladin Czekam, moze ktos się odezwie! ![]() Może jednak ta Selena?? [Furora tez cool ^^] GG: 5816155 Ostatnio edytowany przez Ykero - 07-12-2008 o 11:57. |
![]() |
![]() |