|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2003
![]() |
![]() Gram na Novie i mieszkam w Ab, 90% populacji tego miasta stanowią Polacy, i pomyślałem sobie czy można by z Polskich graczy wybrać burmistrza oraz radę. Pilnowaliby np: żeby Polak nie zabijał Polaka bez przyczyny, i wogule lepiej by się czuli Polacy wiedząc że w tym mieście nikt i ch bez powodu nie zabije. Nie wiem czy jest to dobry pomysł dlatego proszę o komętarze
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2003
![]() |
![]() ta i juz ci ktos bedzie sluchal tego burmistrza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
A jak to mówi porzekadło: 'Kota nie ma myszy harcują'.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Ale ten burmistrz musiał by mieć higlvl i obstawe z innych higlvl bo ktoś może go dla żartu zabić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Zresztą nie adłoby się określić tego burmistrza.Zawsze ktoś miałby jakieś "ale" że np. burmistrz za często chodzi na hunty a za rzadko przebywa w mieście...że jest mało przyjazny...że ogólnie powinien być inny...że nie organizuje imprez... no i wiele innych rzeczy.Z tym byłyby tylko problemy a korzyści praktycznie zero oprócz tego że koleś mógłby się chwalić że jest burmistrzem Ab.A i tak tylko Poalacy by w to wierzyli i to respektowali chociaż i tak nie wszyscy.Znalazłyby się na pewno jakieś n00by które by powiedziały że on nie jest burmistrzem i i tak moga robic co chcą i nie wierzyłyby mu w to że jest burmistrzem Ab.Chociaż sam nie wiem czy bym uwierzył gdybym nie zobaczył.Np. idę sobie gdzieśtam po terenie a tu nagle koleś podchodzi i "cześć jestem burmistrzem Ab"... "tak,tak a ja jestem listonoszem a ten ekwipunek to tak na złodzieji noszę".
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
![]() |
![]() He no to ze by musial miec higlv to prawda i jego pomocnicy tez by musieli mien higlv
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Heheh, a jak wszyscy będą chcieli być burmistrzem?
@Ropson Napisałeś źle swój podpis (chyba, że to było zamierzone), ponieważ to co napisałeś to coś takiego: http://tibia.4players.de/community/?...character&name (czyli samo menu do wybieranai postaci), zmień popis na takie coś: http://tibia.4players.de/community/?...acter&name=xxx , gdzie xxx to będzie nick tej postaci. Np. http://tibia.4players.de/community/?...r&name=Zaglada . Voila :)
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Burmistrz jest pomysłem głupim. Jednakże dobrze by było, gdyby w ab funkcjonowała polska policja. Ktoś kogoś PKnął-> Policja ściga... 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie wiem czy ktos by chcial byc burmistrzem.Ciagle sluchac narzekan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Ktoś zawsze się znajdzie... 8)
Jednakrze lepszym rozwiązaniem jest policja |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Wolałbym miasto tylko dla polaków. Jakoś swojsko by sie zrobiło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
"eeeej, "zabił mnie XXXX idz mu zrób kuku", "o, masz k-set na sprzedaz, daj mi go a za miesiac Ci kase oddam - przeciez jestem polakiem", "daj cos za darmo", "postaw mi monka plx", "zrob mi bp e-bomb" dam Ci za to 6 gp i 29 rybek" (autentyczny przypadek). Juz wole ze szwedami obcować.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |