|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Czesc mam:
Prosze o konkretne odpowiedzi i KONKRETNE miejsca do skillowania... i nie mówcie np. dwarfy etc tylko jak już to jaka miejscówka i czy bic ze scikle ![]() bo do mejscowek na FACCu do skillowania takiego to tematu nie ma... dzięki z góry za pomoc! pzdr! btw. duzo musialbym w eq zmienic i skillach zeby zaczac na slimach? pzdr! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyjdź......
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2008
Lokacja: Chociwel, Zachodniopomorskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ucho Alkoholik
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Skille: 79/74
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() #Up
Dokładnie #Topic Myślisz że ktoś Ci poda dobre miejscówki do skillowania? Hah ...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pain ball
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 27
Skille: 13/20
Poziom mag.: 23
|
![]() szukaj tibian earth- slime gdzieś w lasach, miejscach na skraju
na razie nic ponad dwarfy nie dasz rady, ew. minosy znajdź kumpla 27 druta który się nudzi i jazda jak widzi się taki temat po raz n, gdzie n należy do <100;10000> to chce się powiedzieć: ściągnij mc, zrób 9 lvl druta, włącz party, ustaw bota na exurę, włącz anty-log out i idź spać dwarfy- ostatnia kopalnia, weź 2 parcele, duża szansa że przez nawet 3h nikt nie zaglądnie jak zaszyjesz się w kącie ![]()
Hacked 11.10.08 zmieniam serwer na mniej brazylijski ;/ Ostatnio edytowany przez hybrid - 07-12-2008 o 21:13. |
![]() |
![]() |