|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co się stało z blogami? Jakaś niespodziewana czystka? Cofka? Awaria serwera? Co się stało? Już nawet nie żałuję swych spam wpisów, ale stracona została historia Gurwy (!!@$!%!) i moje parę wpisów o grafice, nie mówiąc o wpisach z RPG ;/.
I... Dlaczego zasłużeni działacze blogowi (min. Honbail, siz, Barosa GargoinX, Serius sam) dostali Bana? Prosiłbym moderację, o szybką odpowiedź. PS. Jeśli ktoś się wziął za niszczenie blogów, to zróbcie przynajmniej dział ,,spam, spam". Nie dlatego, że userzy nie będą mieli gdzie się wyżyć, ale dlatego, że powstało coś w rodzaju subkultury, z własną religią, rangami, systemem punktowym... i to ma nagle zniknąć? tak po prostu, cała błogosławiona Gurwa, system n44bli i Gargpunkty?
Ostatnio edytowany przez irwin546x2 - 23-12-2008 o 20:46. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Za wszystko odpowiadam ja. Wszelkie skargi i zażalenia można kierować do mnie, aczkolwiek i tak nie zostaną one rozpatrzone. Z tego powodu od razu zalecam standardową procedurę, czyli napisać wprost do admina.
Postanowiłem posprzątać ten burdel i nie mam zamiaru się z nikim bawić. Wywalenie n pierwszych stron wpisów to takie "ostrzeżenie". Za byle jaki spam od razu przyznawany będzie ban. Za próbę stworzenia nowego konta podczas trwania takiego bana, oryginalne konto zostanie dożywotnio zbanowane oraz usunę wszystkie blogowe wpisy takiego użytkownika. Wyżej wymienieni użytkownicy (aka blogowa elita) bana otrzymali za spam na forum, w jednym tylko temacie. Miejsca dla "subkultury" nie będzie. Chcecie to sobie załóżcie swoje własne spam-forum w serwisie typu fora.pl - tu was nie chcemy. Tak Ryba, ten post może zostać wykorzystany jako podstawa do napisania "Stosunek moderatora do usera - part II". ![]()
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 23-12-2008 o 20:55. |
![]() |