|
|||||||
| Notki |
| Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
Wiecie co mnie najbardziej denerwuje ?? Podlecial dzis do mnie 65lvl pally i zaczol bic mnie z sd (ja mam 28 sorc) walil po 140hp a ja (z 52lvl magii) po 110 dlaczego ? rozumiem wyzszy lvl ale bez przesady sorc to jednak sorc i powinien bic mocniej a tak btw ochrona przed obrazeniami od magii powinien byc mlvl a nie stuff (ostatnio zauwazylem ze stuff daje wiecej niz mlvl) to chyba wszystko powinno byc odwrotnie...wiem ze pisze glupoty ale jestem zly jak cholera !!!! grrrr....next update prosze to poprawic ;>
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Łuków
|
I.Mlvl ochrona przed magia?! OMG!
1. Chce zobaczyc duel 2 sorcow ![]() 2. Ja jednak nie zrobie tego najta ![]() II. Masz 52 mlvl?! (masz na sumieniu autora tego posta, morderco! Padl, biedny, na atak serca PQ! PQ!)III. Stuff daje ochrone przed obrazeniami fizycznymi do ktorych zalicza sie zarowno SD, expl jak i UE (Unia Europejska?). IIII/IV . Tak to juz jest ze highlvlowy pally ciagnie z sd tyle co sorc na twoim lvlu ![]() IIIII/V . Roznica obrazen tez wynika z roznicy stuffa, chociaz jak nabiles 52 mg lvl i sprzedawales runki to sprzet powinienes miec lepszy niz ten poldek ![]() IIIIIII/VI. Coz mnie dzis naszlo, zeby post na punkty podzielic? (;
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2004
|
Przypuszczająć, że pal na 65lv, ma z 16mglvl to według kalkulatora :
~ Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 215 do 301 a Ty : Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 256 do 358 Różnica około 50. On cie lał po 140 czyli biorąc najniższą : 215-140=75 / tyle obronił cię sprzętNawet jak on miał by lepszy sprzęt, to raczej śmigał z kuszą, wiec to sie wyrównuje, czyli twój atak : 256-75=181, i w takiej granicy powinien być twój atak :| 256-110=146 (tyle blokował jego sprzęt ) NOT POSIBLE ![]() Więc : 1.kalkulatory kłamią 2.chodzisz w leather secie ![]() 3.miałeś pecha na maxa 4.wymień monitor, bo może ci źle magiv level pokazuje ![]() |
|
|