|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Witajcie towarzysze, jako ze zaniedlugo jadem na wakacje
![]() Postanowilem z nohim (dawny moj char, teraz sprzedalem qmplowi) zrobic mass random PK, tylko 3 screeny bo mnie huntowalo 5+ osob a ja chcialem tylko ubic se bana :/ jak nohi przesle mi swoje SS to dam je na ftp i bedziemy sie rozkoszowac 6 zabitych przezemnie, 6 przez nohiego - obydwaj bany w przeciagu 30 min ![]() PLEASE CLICK HERE FOR ENTER TO PAGE ![]() Comments - tylko mnie nie bluzgac No pk plx =D
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ehhh, zadurzo tych ss'ków tu niema
![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Jak nie bijesz 10lv to jest ok a pozatym zerki rulez^^.Może neidługo pokaże(o ile mi sie zechce) pk za pomocą mino archerów bo ni chce mi się narazie grac w Tibie;/
@down. No to takie PKowanie jest fajne a nie bicie 8-10lv tak to prynajmniej moze sie jkos obroni(2 zerki raczej chyba nawet uh nie uzyje). |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() LOL Na poczatku padl 26 sorec i 19 knight (trenowali
![]() a potem to bilem kogo spotkalem bo scigalo mnie prawie 10 osob:/ chcialem dostac bana bo wyjezdzam jutro na wakacje a tibia znudzila mi sie troche moze kiedys powroce do niej kto wie ![]() HAIL SS! ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Jak dla mnie to takie sobie te ss bo jest ich 3 czy tam 4 :/
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 03 2004
|
![]() ![]() ![]() Nienawidze Pkerów ?( Pojehal Bym Was Jak Ścierwo ![]() ![]() Stannleyus DAnubia Venore 40 lvl ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() Nielubie ludzi którzy pk-ują tylko poto by się popisać!!!
No chyba, że wy pk-owaliście tylko dla loot-u a ss na pamiotke. P.S Sir Kurde słyszysz mnie? Wklej ss jak pieknie pk-owałeś i jak ja pieknie zakończyłem twojom kariere, a pozatym thx za 14 Uh, 2 GFB(FF niewziolem), Brass legs, plate armor(właśnie miałem zamiar to kupić). biedaczek miał 15 lv. i padł, ja miałem 19 lv. i 36 mlv. więc gościu niemiał szans ![]() P.S- niekupowałem p-arma i b-legs dlatego ze expilem na rotach a nie chciało mi sie co hwile do depo latac więc wziołem scale armor, s-legs,d-helmet, ds,dh i co 700 gc wracałem do depo.
#8 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Tez nie lubie ludzi ktorzy pk'uja,choc gram na securze.Ale wielu moich Rl kolegow gra na pvp i zginac taka smiercia to straszne.
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet fajne te ss, zerki i wogule. Tylko mogło byś ich więcej, ale skoro wyjeżdżasz to raczej nie będzie ichprędko.
Btw Miłych wakacji, u evul pker ![]()
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm nice SS , szkoda że tak mało..oczywiście ludzie musza powiedzieć jaki "głupi" jesteś że pekujesz... ech.
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 1. Mowie ze niebylo czasu na glupie ss'y kiedy gonil mnie 65+ royala :O a pozatym jak cos dostane to odrazu wsadze na stronke (nie buntowac sie!
![]() 2.Stannleyus pojechal bys nas jak scierwo? To zapraszam na valorie moje imie znasz ![]() Na valori zawsze swieci slonce ![]() 3.To byl pierwszy cykl mojego pkwania pt."Tańczący z Berkami" sprobuje nakrecic jeszcze ze dwie cześci i wtedy zrobie z tego jakis pelnometrażowy opis ale narazie to tyle ![]()
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Cytuj:
Ehh. Nieblefuj, że niby ty nikogo niezabiłeś nawet na party. A wogle to jego sprawa, że pekuje. Niektórzy to lubią a niektórzy nie. Jak ci sie niepodobają to lepiej sie nieodzywaj. Gdybym był Modkiem bym mu dał Ostrżeżenie.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() heh coraz wiecej tematow zwiazanych w pekowaniem ... co dozdjec nie sa zle tylko malo;p
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Szkoda że tak mało SSów..Ale zapewne było super tak sobie łazić z ZERKAMI
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() eh dodaj zdjecia z lootow i inne jezeli masz
![]()
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2004
|
![]() Nie znoszę takich ludzi co Pkeują ...
I niedaja skrinów Człowieku jaki loot jakie lvl zabiłeś ??? A tak wogule to zdjątka za__biste ale nic nieprzekroczy mojego bana za 100 procent pk ue lecialy jak z procy za__bałem chyba jakiegos 87 knighta ale już niewiem bo ciala przykrywały ciała ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() Nienawidze PK!!
![]() Poprostu co komu daje te zabijanie niewinnych playerow?? np. 8-13 lvlowcow, przeciez oni są bezbronni i nie maja jak sie bronic!! |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Fajne ssy, fajne sa takie akcje
![]()
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
|
![]() Chyba cos sie zepsulo bo u mnie tych ss nie widac a i moze lepiej dla mnie bo nie nawidze pk-row
|
![]() |